Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Tue Aug 16, 2022 7:38 am

Bojim se da bi ih bilo voljnih za raspravu.Uglavnom bi to bili oni koji samo znaju vrijeđati i iznositi laži.A laž je grijeh za koji će i odgovarati.Neki i na ovom svijetu! Jer tim crvenim vragovima,komunistima,boljševicima ništa nije sveto pa ni njihovi bližnji.Takvi nas vode i zato smo postali kolonija,udbaška đamahirijica,zadnja rupa na sviralu.Prodaše nas svjetskim jebivjetrima i hoštaplerima za Judine škude.Prodat će i vlastitu mater kad im se za to ukaže prigoda.To su likovi bez vjere,bez karaktera,bezličnjaci,bagra sa dna kace,lupeži i prostitutke ,ogrizli u grijeh i zna se kako će završiti.To je otpad koji se ne može reciklirati već će se u Paklu vječno raspadati ali bez uspjeha.Nije veleizdajnike zalud Dante smjestio u zadnji,deveti krug Pakla.Ne bi im bio u koži.Znam,sad se smiju na sve ovo ali kad tamo dođu,sjetit će se mojih riječi.Prekasno!
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 17, 2022 3:51 pm

9A1YOTA i dalje cipa sa remote postaje ! Je li to da uvjeri neuki rvaski RA puk da je budućnost u remote radu ? Da Milin i Ulip doktoriraju na tu temu pred komisijom iz HAKOM-a? Da pametni Martin i istomišljenici imaju materijala za mućat po ustima ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 18, 2022 7:40 pm

Kad je, davno, pametni Martin gorljivo branio FT8 i FT4, javno sam tvrdio da tu postoji catch 22. Njegovo predavanje na YOTA2022 to samo potvrđuje. Čudi me da nisu organizirali i predavanja za HamSphere, D-star, DMR ? Uz remote rad, sve alati za sigurno demontiranje radioamaterskog operatorskog rada. Grobari ovog prelijepog hobija.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 19, 2022 7:05 am

Kad se Split svojedobno, sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kandidirao za Mediteranske igre, mnogi su sumnjičavo vrtili glavom, i na usnama svih sumnjivaca je bilo isto pitanje : Da li nama to treba ? Zagovaratelji bi odgovarali raznim argumentima, a najjači je bija da će se kardinalno osuvremenit infrastruktura, od cestovno-prometne, do sportske infrastrukture. I jest, ali najviše Split, malo u Stobreču, Supetru, Sinju...

Isto je i sa YOTA2022. Pomogla se ona grupica osoba koja i inače za svoj privatno-državni hobi dobija, ili sebi osigura, najviše novaca, i MTS-a. Na to me upozoravao i pokojni Vincek, kad smo o tome razgovarali. Znao sam to i sam, ali što netko iz provincije može učiniti po tom pitanju ? Skoro, pa ništa, jer onaj koji je htio iz toga izvući korist je to ubacio u planske i službene dokumente prije 3,5 godine ! Poslije je samo revno trebalo dizati rukice. Već poznato. Ali zato Agitprop radi. Uvjeravaju nas da su rezultati ravni svemirskima. Da nije bitno što se laže u brojkama ! Pa upravo na laži, falsifikatu i amoralnim radnjama, je ova momčad zasjela na vodstvo HRS-a! Mogu i pojedinačno nabrajati, broj i vrstu gafova, koje su napravili u zadnje 22 godine, knjižica bi se mogla napisati.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 22, 2022 9:08 am

Znalo se i prije, ali sad je bjelodano jasno da je pametni Martin zadužen za stvaranje medijske klime na sterilnom forumu, i da kroz njegova usta progovara HRS vrhuška, njezini interesi, u naravi interesi samozvanih elitista, koji su uzurpirali pravo da misle i govore umjesto članstva. Pametni Martin je i prije redovno popovao svakome, ali ovo je sada već prešlo sve mjere. Polako, ali sigurno, vrhuška stvara "klimu" za javnu raspravu, po njihovoj želji.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 24, 2022 5:28 pm

Gledam i čitam, relativno pametni ljudi, pišu pizdarije po sterilnom forumu. Dal' po zadatku, ili im je došlo, ne znam, ali prevladavaju bedastoće. Osim besplatnog reklamiranja pojedinih svjetskih tvrtki, ja ne nalazim smisla u pisanju prisebnih ljudi !

Naime, nije uopće pitanje, a još manje problem, hoće li netko izmjestiti svoju stanicu, napajati je UTP kabelom, ili telefonskim paricama, jer to nikad nitko nije uzeo u usta, niti će.
Diskutanti, ko kiša oko Kragujevca, tili bi biti jebeni, i pošteni, a to pak ne mre biti. Jenput jeban, nikad više njufer. Sićan se, ko danas, što smo pjevali, davno, na Vinkovačkim jesenima, u zoru, oko 6. "Daj mi mala, što li će ti biti, nečeš u njoj kupus kiseliti!"
Što je sukus problema ? Upravo opravdavanje bezakonja, i silna energija vladajućih, da preko Milina i Ulipa uvjere Hrvate da su bedasti, ali da oni to još ne znaju. Rekli bi im oni to nježno, ali to tako ne ide.

Uvik se sitin vica, iz mojih mladih dana : Momak dopratija curu do njene kuće, cmače se, ispod balature, on je mijesi, govori joj : Pusti, bar malo, samo glavić ? A mater, koja stoji u fermu, cilo vrime, iza škura, poviče : Ne daj, ćerce, kurac nema ramena !

Upravo poučak iz ovog vica treba biti zvijezda vodilja svakome tko ima namjeru, ili pokuša prodati HRS i Hrvatsku.
Poslije jebanja, nema kajanja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 25, 2022 5:24 am

A ovo pitanje, smijemo li koristiti ovaj uređaj u Hrvatskoj je potpuno nepotrebno i besmisleno, jer se rasprava o "remote radu" ne vodi zbog remote rada općenito (u osobne svrhe), nego zbog nametanja i promoviranja te veličanja istog.
73 de 9A5ISS, Ivan!

Bravo Ivane, to je jedini pravi odgovor, sve ostalo su trabunjanja...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 26, 2022 6:44 am

Jučer, na 14 SSB , cipa 9A/KW4KC, remote, dakudaće ! Čovjek (valjda) platio , čovjek cipa. Ne budi mi teško, ja na almighty qrz.com, kad tamo Austrijanac, OE3MZC. Čovjek nabraja, valjda ono s čime se diči ? Predsjednik austrijskog Saveza, contest operator na 9A1A i A73A. Nakon ovog zadnjeg, i slijepcu je valjda jasno tko stoji iza uvođenja privatnog investitora u hrvatski eter ? Pametni Martin i njemu slične sluge režima, samo služe da objašnjavaju neukom hrvatskom puku, da su oni tu već 20-ak godina, ali da mi nismo informirani. :(
A, možda, Austrijanac isprobava novi remote predajnik na Krku, za koji još nemamo sve specifikacije ? Još će i on , na kraju ispasti naš dobrotvor i mecena ?!
Ne bi se rad našao u koži Milina i Ulipa, pred eruditima iz HAKOM-a. Nisu im to (ošišane) ovce iz HRS-a.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 26, 2022 5:19 pm

Dobro je da san napisa prethodni post, odma san dobija telefonski poziv, osoba x veli da je 9A/KW4XC/p radio sa Murtera !
Valjda bi bilo neumjesno pitati da li je rađeno s beneficiranim uređajem , vlasništvo CIG-a ili CBM-a ? Kad je moga barba Nijemac, što ne bi mogao i Austrijanac ? Za Rusa neću pitat.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 27, 2022 8:34 am

Znači, postoji i samostalni rad s Murtera ? A gazda na Mosoru ? Neće to izać na dobro !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK