by 9a2jg » Thu Feb 22, 2024 8:08 am
Došao je tiho, i ušao u legendu. Ne Gulianno Gema, nego spisak plaćenih članarina za 2023.g. S napomenom da se čuvate Danajaca, i kad vam poklone nose. Pojavio se spisak, ništa oni ne lažu, samo - manipuliraju izbornim procesom, baš kao što sam i najavio !
Naime, tom dokumentu fali puno toga, ali jedno je najvažnije, da bi bio legitiman ; ne piše do kada je ta članarina plaćena ? Jer, na ovogodišnjim izborima ima pravo glasati SAMO onaj klub koji je platio članarinu do zadnjeg radnog dana u 2023.g. ! Poučeni muljažama aktuelnog vodstva od prije 4 godine, zaista je osnovana sumnja da su neki klubovi (njima naklonjeni) plaćali u OVOJ godini, za prošlu.
To se ne pika. Jednom kriminalac, vazda kriminalac.
A di su oni pusti "neusklađeni" ? A 18 klubova, od 92 na spisku, koji NISU svojom voljom platili članarinu HRS-u ! A oni sa 0 članova!Ne Gogoljeve, hrvatske mrtve duše! A klub koji ne radi već 10 godina, nikome ništa ne plaća, na spisku, ali su tamo Laureatovi prijatelji !
Odskaču 4 kluba , dobro upućeni tvrde da je bila štela, kao i uvijek, da klub ima dva glasa na skupštini, Hrvatski DX klub, Vukovar, Marjan i Kaštilac. Još bolje upućeni tvrde da se baš tamo redovito plaćaju članarine i društvenim novcem, i donacijama ! Ja ne, znam, živim na selu, samo slušam što čaršija, godinama, priča...
Ta ista čaršija priča da u neke od tih godinama kapa "dobrovoljna dotacija" OiV-a, osim CRT-u, i Veloj luci... A neki, koje OiV pomaže, se nisu udostojili platiti HRS-u članarinu, ne prvi put ! Zec, gadiš mi se !
U Zadru u 3 kluba, 7 članarina, ne mogu njanci sest na dva stola, na briškulu i trešetu ! U Petrinji 3 kluba, bez članova ! Sisak 0 !
Dubrovnik i Rijeka po dva kluba, od toga jedan bez članova ! Vinkovci 2 kluba, CHI sa jednim članom ! Kao i BST, Brdovec, Glina.
Na spisku 92 kluba, kad se maknu onih 18 bez članarine, oni koji tamo ne pripadaju, i oni "neusklađeni", ostaje realna brojka oko 60.
Na tom istom spisku 1061 osoba. Što onda lažu javnost sa brojkom od , citiram, "preko 2000 ljudi" ?
Suma sumarum, vidimo da su Laureat i drugovi prionuli poslu, pod geslom : Sve damo, vlast ne damo !
Sad će akcija, pred ljeto, "Beneficirani uređaj kod svakog tko glasa za nas !"
In the meantime, još će pokoje selo dobiti DMR repetitor, još će pokoji uređaj, vlasništvo Saveza, otići na vječni revers.
Sve da se ispuni Jeftićev teorem, iz Banovine Hrvatske, livi postol, i desni postol !
Nije zaludu stajao u jednopregu, kraj Cezara, rob Grk, kad bi ulazili u Rim, nakon uspješnog vojnog pohoda, i šaptao mu : Sjeti se da si ipak samo čovjek !
Ne samo u korizmi, zemljom treba koračati sitnim koracima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja