Već sam bio napisao da je "skraćeni" zapisnik sa skupštine neiscrpan izvor "bisera" i neviđene mudrosti onih koji su svašta izjavljivali. Tako , na primjer, pomoćnica tajnice, sada je zovu voditeljica radne skupine za rad sa djecom i mladima, izjavi slijedeće : "Nažalost ima dosta klubova koji ne žele raditi sa mladima". Notorna laž. Istina je, da je ona pala s kruške, ali ja se njoj ne čudim, nego ostalim diskutantima, koji su diskutirali u tom tonu.
Ona je u službi segmenta HZTK, i par djelatnica, koji strašno upiru da HRS u cijelosti bude servis HZTK za mlade, i zamjena za tehnički odgoj u školama.
Osim toga ona ne shvaća, ili neće da shvati što napisah neki dan, da je HRS krovna organizacija ČLANOVA , koji sami određuju svoje prioritete, shodno prostornim, materijalnim, kadrovskim i financijskim mogućnostima. Ti ljudi, sada većinom sjedine, su stvorili klubove, udružili se u savez, i sada su oni članovi drugog reda, zato što se ne uklapaju u sheme zacrtane u par ženskih glava, koje su tu našle svoje uhljebljenje ! Umjesto da bude zahvalna i ponizna, ona se našla dijeliti lekcije generaciji svog oca. Bogami, dobro ju je odgojio, na čast mu !
Ali, nije se repica počela dizati od jučer. Od početka je sve s njom išlo naopako, a sada misli da je uhvatila boga za bradu kad je u očitom kolu DMR, remote i YOTA grupe, nasuprot 95% ostalih, pravih radioamatera.
Mili bože kud sam zašo, noć me stigla u tuđini...