QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2015 6:26 am

Zadužuje se stručna služba da čim prije organizira sastanak QSL menadžera i predsjednika HRS-a kako bi se dogovorio budući način rada QSL biroa.

Ne izlazi mi ova rečenica iz glave. Znači, tajnica (čitaj, latinica , rvaski : osoba s POLOŽENOM P klasom, točnost odgovora 100%) treba organizirat sastanak osoba koje su potpisale Ugovor o obavljanju poslova oko 9A QSL saobraćaja ! Oni se, jadni, ne vide, ni ne čuju ? Prije sastanka neka pročitaju što su sami napisali, Marinko prilikom apliciranja na tu dužnost, a predsjednik ono što kopira svake godine u planske dokumente !

Hebi ga, znam, ne uklapa se u paklene namjere i planove glede Hamsphere-a, izleta sa mladeži po Europi, ferijalaca tipa ARG, Obrovca tipa Zvjezdano selo, ali, bar na papiru su još na funkciji.
Ko Bog da, ne zadugo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 07, 2015 7:40 pm

Obavještavam sve radioamatere koji koriste regionalni repetitor RV60 na Sljemenu da se sprema rekonstrukcija postojećeg i radi zamjena sa novim uređajem, antenom i kabelom. Stoga je moguće da jedno vrijeme neće biti signala sa te lokacije. Sve je pripremljeno te se čeka odgovorna osoba 9A2HW da preuzme u HRS-u opremu i postavi na lokaciju. Obećano od strane odgovorne osobe da se radovi održe u 7 mjesecu ove godine zbog specifičnosti lokacije koja ni je na OIV lokaciji. Stoga molim za malo strpljenja te popratite povremono HRS forum o obavijesti kada će isti RPT proraditi.

Ovo napisa UKV manager 10. lipnja o.g. , a danas ga cimaju da još ništa od toga.

Lako ću ja za repetitor na Sljemenu, nego Ivica ne šalje QSL-ke , in return, za Palagružu, Sušac, Vir....
Nema ih ni iz prethodnih godina.
Bez komentara.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2015 9:54 am

http://www.mrasz.hu/

Šta je mene jutros vrag tjero da obiđem naslovnicu HA amatera, a tamo, QSL biro ( U SAVEZU), poslagane karte, obavijesti managera HG5DX-a , jesu li oni u Europi, a mi na brdovitom Balkanu ?
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Oct 12, 2015 11:06 am

Evo i ja pogledao i iz svega se može izvući samo jedan zaključak.Mađari su skroz naskroz nesposobni ;) .Za 80kg qsl-ki treba im jedna cijela prostorija sa par stolova a naš tj. VAŠ qsl manager stavi 500 kg takvih papirića u pola gepeka iliti prtljažnika osobnog automobila.Kako kako???A osim toga ovaj njihov qsl-manager plača poštaarinu i to zamislite,zato što šalje karte članovima.I to poštom.Svašta!! :D :D
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2015 12:03 pm

Jebi ga Viktore, ja jedini zazivam vrijeme i mjesto da nacionalni QSL biro bude u krovnom Savezu, ne u privatnoj kući ! A što se tiče 80 kg, i "700 kg" u karavanu, ja sam ponudio čelične feder plate, od mog starog rashodovanog Opela, no nije bilo interesa ;) ! Ono je bilo 80 kg Japanaca, ali to nije bilo došlo do južne provincije Dalmacije. Ne možeš ništa očekivati od predsjednika koji nema QSL-ku, i od nekih članova IO-a koji ne šalju karte (a ni njihov uzdanički klub). Manager samo radi po napucima iz D-12, koji su godinama upereni protiv radioamatera operatora ! Njih podržavaju samo neumorni trošitelji naših novaca, ARG, ferijalci i hamsphere-isti.
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Oct 12, 2015 12:44 pm

..... trošitelji naših novaca, ARG, ferijalci i hamsphere-isti.

Ključna riječ ovdje je "naših".Tko vas šiša,da ne kažem nešto drugo kada ste blesavi pa im dajete novce.Moje ne troše to je sigurno.Niti će!!!!!!!

Manager samo radi.....
Ovdje je ključna riječ "radi". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A što on to radi????Čeka Mirka i Slavka da mu(im) utrapi pokoji paketić da ponesu nekome.Kome je poslao onako kako je dužan?Nikome?Gdje su mu računi od pošte ili sl. kao dokaz da je slao?Nema?Zašto?Jer ne šalje!!!Sve je to ista banda!
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2015 1:51 pm

Viktore, ti su u svemu u pravu, osim u jednom ; da ne plaćam članarinu ne bih mogao govoriti na skupštini, pisati prijedloge i mišljenja (koje oni redovno ne uvažavaju), te im ne bi mogao biti sugovornik.
Možda tebi izgleda blesavo, ali to je naličje kvazi demokracije na HRS način. Ja moram zadovoljiti formu, da bi uopće bio njihov sugovornik ! A plaćam članarinu duže od njih, uključivši i predsjednika.

I još nešto, bez namjere da ti povlađujem, ima mnogo ljudi koji misle kao ti, od Djanija, nadalje. Ja si, pak, ne mogu pomoći, zadržavam svoje mišljenje :D .
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Oct 12, 2015 6:49 pm

Koki moj,meni se čini da ti ne držiš do sebe :o .Meni sugovornici mogu biti samo ljudi .Kako onda da si dopustim da sa njima razgovaram ?????
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Oct 13, 2015 6:40 am

Wrong, Viktore. Mislim da držim do sebe, onoliko koliko mi prilike dopuštaju. Nisam ja pravio "demokratski okvir za diskusiju", nego neke osobe i generacije prije mene. Uramljivanje sebe u taj "okvir" je ulaznica za diskusiju, ne moram ti to crtati da razumiš.
I sa Mladićem smo razgovarali, od Žitnića, pa nadalje, sve u interesu hrvatskog naroda, stremeći jednom jedinom cilju. U konačnici smo podvukli crtu, i zaključili da nismo učinili ni jednu stratešku pogrešku.
Da zaključim uzrečicom, kad je tuka rekla prajcu , vidimo se po Božiću !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 14, 2015 6:19 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/od-s ... 48154.aspx

Znali smo... Ali to nije sve ! Nastavak slijedi...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK