QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Mon Nov 08, 2021 3:21 pm

Dvije riječi o našem (ne)suđenom partneru u ovom poslu, Hrvatskoj pošti. Ja poslao pismo, radioamaterskog sadržaja, 28. listopada u Milnu. Stiglo je danas, 8. studenog u 11 sati.
Da nije za plakanje, bilo bi smiješno, ali, skoro sam se rasplakao. U svijetlu izjave vodstva Amazona, koji izjaviše da preuzimaju centar distribucije HP-a, kao najbolji u ovom dijelu Europe !!!
I sad ja dumam, da nisu , morti, Emil i Ivek poslali odgovore na moje direkte, pa ih nema 19 , odnosno 18 godina ? Da se obratim Hrvatskoj pošti ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Nov 08, 2021 4:11 pm

Ko je primija njihove QSL-ke častim pečenim i koliko može popit :!: Ali nema nosit doma.Koliko stane u želudac. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Nov 19, 2021 2:50 pm

Dakle, da zaokružim, v.d. QSL manager ( 16 mjeseci i 19 dana, neoborivi i nenadjebljivi svjetski rekord ! ) , nema još uvijek spisak umrlih članova HRS-a, spisak plaćenih članarina, po imenima, pozivnoj oznaci, i oznaci pripadnosti matičnom klubu ! Zašto ? Zato da bi ovi, šta glume elitiste i vrhovnike, mogli muljati, i mijesiti v.d. managera do besvijesti...
I davati mu naputke, kome da šalje, bez obzira da li plaća, ili ne, ili plaća 300 kuna za trošak HRS-a (koji mi plaćamo, iz članarina) deset puta veći !
Kaje poslovica : Ako je Mujo lud, nije blesav...
A sve s naših leđa...
Bujrum !

Imam spisak, za svaku godinu, tko je dobivo karte, a nije plaćao ! Dragi drugovi, iznenadili biste se, do daske, ima crvenih, al ima i "crnih", to je "hrana" kojom se hrane tzv elitisti u podjeli Hrvata, da bi im lakše tukli orahe na glavi... (blagi izraz, moje pokojne majke. ja bi puno žešće, adekvatnije...) !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Nov 20, 2021 8:42 pm

Rekao sam našem vrijednom Zlatku (v.d. QSL manager) da mi je Rus rekao da se ne sjeća kada je došla pošiljka iz 9A QSL biroa. To, a propo činjenice da su "mudre" glave poslale naših 70 kg karata u Rusiju preko Bajne luke, Brčkog i Beograda. Dobro nisu uključili i Mali mokri lug ? I, onda se ja čudim da godinu i pol nisam dobio QSL-ke iz Rusije ? Dobro Rusi dumaju, kako vi nama, tamo mi vama. Nema tu kršćanskog milosrđa , ni molitve č.s. Faustine Kowalske, iako smo braća u Kristu, ili Hristu, svejedno, ide se, oko za oko, zub za zub.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 24, 2021 4:55 pm

I danas sam pričao s Ruletom, 9A QSL-ki njet. I koga u HRS-u sad treba objesiti za muda, pored odgovornog dvojca ? Naše stotine, i tisuće sati, utaman ! Kriminalci, mafija !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 25, 2021 8:05 pm

U dva, od tri, bračka kluba ni predsjednik ne plaća članarinu HRS-u. QSL-ke redovno primaju. Tko je lud u državi Danskoj ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 26, 2021 5:24 pm

Nije zgorega, kad se svi nabacuju blatom, da se ja malo nabacim - istinom ? Dakle, da ponovimo gradivo, koje sam već jednom opisao na ovom forumu, za dobiti odgovor na direkt, koji sam poslao Alenu za QSO sa Žirja (koji mi je falio za IOCA program), morao sam, kad sam vidio da ništa ne dolazi, poslati bocu orahovice i butelju vina, po zajedničkom poznaniku, njegovom susjedu. Pogađate - ni tada nije došlo.
Stvar je, puno kasnije, spasio Zik, koji mi je odmah odgovorio.
Dokaz više da je Njemačka bliža od šibenskog zaleđa. Tko ne vjeruje, nek me zovne na telefon, ćuti će ono što nije za forum.

I onda se po Hrvatskoj pitaju da li je moralno ono što njih dva rade u Kupu Jadrana ? I ćoravi vide da nije. I tako više godina...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 27, 2021 9:51 am

Ja bi ga posla u onu stvar a ne mu šava uje i orahovicu :?: :!: :roll: Ka ća san dvojici i reka.Živi su,ali za mene ka da i nisu.To su karakteri koje i ti poznaješ.
Ali svak zna svoje.Ne mogu ni dici zapovidat i davat savjete a kamoli starom čoviku.
NHF
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 27, 2021 10:10 am

Nije uje, nego vino, ali tija san učinit sve, u mojoj moći da dođem do zasluženog odgovora in return !!! Eto vidiš, ništa ne pomaže. Interesantno, cila Hrvatska osuđuje postupke narečenog trojca (Laureat, Saša, Alen), ali oni za to ne haju. Psi laju, karavana prolazi...

Ono na što nitko neće da se referira jest činjenica da se ta nakaradna situacija ponavlja već masu puta, i uvijek pojede vuk magarca, skupa s papcima i kožom ! I svaki put sam pisao, i cijela Hrvatska šuti ! Možda jer su se navikli na kriminal ? Ili vide što zadesi zviždače ? Izgon, izolacija, zabranjen protok informacija...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 27, 2021 11:35 am

KAD SAN SPOMENIJA TU DVOJICU ZA MENE MRTVIH,ALEN NIJE MEĐU NJIMA.RADIJA SAN I NJEGA TOLIKO PUTA,POSLA I NJEMU STANOVITI BROJ KARTICA ALI NJEGOVU NISAN VIDIJA.IMA LI JE,NEMA, TO NE MOGU KAZAT.MASU ODGOVORA IZ 9A NIKAD NISAN DOBIJA.IMA TU I RADIO KLUBOVA.NEZNAM KOJE SU TO TEČAJEVE TI LJUDI POHAĐALI,KO IH JE UČIJA RADIOAMATERSKOM HOBBY-JU,ALI OČITO NISU USVOJILI PRAVILO DA JE VEZA ZAVRŠENA TEK KAD JE I POTVRĐENA QSL KARTICOM.AKO NEKOME POŠALJEŠ DESET KARTICA A ON TEBI NITI JEDNU,TO JASNO GOVORI O KAKVOJ SE OSOBI RADI. SAD IMA I OVIH NOVOTARIJA TIPA LOTW,E-QSL ITD,PA SE DO MILE VOLJE MOŽE FILOZOFIRAT.JA PRIČAM O VEZAMA PRIJE POJAVE ISTIH.KO JE SLA ONDA,ŠALJE I DANAS.KO ONDA NIJE ODGOVARA I SLA KARTICE,NI DANAS JE NEMA I NE ŠALJE.TO JE SIGURNO KA ŠVICARSKOJ BANCI.U MOM OKRUŽJU IH IMA KA U PRIČI.ULOŽILI NA TISUĆE EURA U OPREMU ALI PAR STOTINA KUNA ZA TISKAT KARTICE NI SLUČAJNO!
TU PRIČA POČINJE I ZAVRŠAVA.SVAKA ŠUŠA SE MOŽE NAZVAT RADIOAMATEROM.U BITI SVE SU TO ŠTRUKABOTUNI,KA ĆA IH JE NAZIVA MOJ KOLEGA POK.JERKO,9A3OZ.

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK