Pozdrav Saša i Ludbrežani.
Pa nisam ja vas prozivao niti prozvao. A lako je naći podatke 9A1EZA te saznati da ste iz Ludbrega.
Ima ih koji se sjećaju 2009. godine kada su Varaždinci bili prvi, ali to nekome nije odgovaralo.
Zbog toga je te godine cijeli HR Kup bio poništen !!! Možete prolistati i forum pa vidjeti što se sve događalo...
Eto zato sam spomenuo Varaždince kao dobar primjer, a ne kao ogovaranje.
A znamo kako se robot muči sa svim nedaćama još od godine 2014 ili malo kasnije.
Svi se nadamo da će konačno raditi normalno, ma što to značilo, i da nam nitko neće poništavati konteste, ako već u njma radimo
( Bar ja imam takvu želju )
73! Zvone ( 9a2vx )
Ovo je sve bolje, i sočnije, šta više odleži, ka sarma od 7 dana...
Ali, što je najsvježije, podsjeća na polufinale Kupa Hrvatske, između Rijeke i Osijeka. I tamo su "izvadili" iz arhive lopovluk od prije 20 godina, na nalog savjetnika doktura, da Dinamo mora biti prvak. Onda se Osječani nisu bunili. A cijelo vrijeme su bili marionete u rukama moćnika...
Sjećam se, ko danas, te 2009 (isto kao i nesretne 1999. !), i baš zato što nis(am)mo aspirirali na visoki plasman, mogu realno i trezveno diskutirati.
Uvijek je ista priča, državotvorni, i elitisti, obje skupine samozvane, misle da svi ostali služe da budu demokratska kulisa za njihovu lupeštinu. Samo, nije više 1945. , ni 1948. , ljudi su , većinom, došli pameti, i ne daju da ih luđi od njih hebe u zdrav mozak.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja