Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Mon Jun 01, 2020 11:32 am

Bok Zvone,
nisam išao u detalju analizu, ali nekaj se desilo na robotu i rezultati nisu trenutno točni (ako malo bolje pogledaš vidiš da je 4M pao na posljednje mjesto isto kao i 5R i 7A). Budemo vidli štop se desilo.. I da te ispravim, mi smo Ludbrežani a ne Varaždinci. To ti nije isto.... ;D Što se tiče plasmana. Mi radimo c'teste iz gušta i normalno da hoćemo biti prvi. Tko zna, možda i budemo jednog dana ali sigurno ne na način na koji ti to impliciraš. Bez zamjere.
73,Saša, 9A3AG

Bila je ona pisma, E moj Saša... Kad si saša ? Mene su učili da se roboti ne kvare, pogotovo oni plaćeni ! Ili su se i roboti "balkanizirali" ? Da kuda će, u nas svaka šuša oće bit prva, pa šta košta da košta. Zato golema većina i ne učestvuje.

Centrus mundi, moš mislit.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 01, 2020 3:09 pm

Pozdrav Saša i Ludbrežani.
Pa nisam ja vas prozivao niti prozvao. A lako je naći podatke 9A1EZA te saznati da ste iz Ludbrega.
Ima ih koji se sjećaju 2009. godine kada su Varaždinci bili prvi, ali to nekome nije odgovaralo.
Zbog toga je te godine cijeli HR Kup bio poništen !!! Možete prolistati i forum pa vidjeti što se sve događalo...
Eto zato sam spomenuo Varaždince kao dobar primjer, a ne kao ogovaranje.
A znamo kako se robot muči sa svim nedaćama još od godine 2014 ili malo kasnije.
Svi se nadamo da će konačno raditi normalno, ma što to značilo, i da nam nitko neće poništavati konteste, ako već u njma radimo
( Bar ja imam takvu želju )
73! Zvone ( 9a2vx )

Ovo je sve bolje, i sočnije, šta više odleži, ka sarma od 7 dana...

Ali, što je najsvježije, podsjeća na polufinale Kupa Hrvatske, između Rijeke i Osijeka. I tamo su "izvadili" iz arhive lopovluk od prije 20 godina, na nalog savjetnika doktura, da Dinamo mora biti prvak. Onda se Osječani nisu bunili. A cijelo vrijeme su bili marionete u rukama moćnika...

Sjećam se, ko danas, te 2009 (isto kao i nesretne 1999. !), i baš zato što nis(am)mo aspirirali na visoki plasman, mogu realno i trezveno diskutirati.
Uvijek je ista priča, državotvorni, i elitisti, obje skupine samozvane, misle da svi ostali služe da budu demokratska kulisa za njihovu lupeštinu. Samo, nije više 1945. , ni 1948. , ljudi su , većinom, došli pameti, i ne daju da ih luđi od njih hebe u zdrav mozak.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 02, 2020 6:48 am

https://www.24sata.hr/news/zvala-me-jos ... oke-696604

Lažne objede za kninsku kraljicu. Ne bi ona...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 04, 2020 7:28 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kom ... 87954.aspx
Evo di ide moja lova, koju moram dati, haračem...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 05, 2020 3:56 pm

https://www.hamradio.hr/radioamaterski- ... d-obrovac/

Koliko će nas koštati ovaj najnoviji izlet druga Laureata ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 8:43 am

Navedeni znakovi uredno plaćaju članaranu i uredno ostvaruju prava kao i ti! E sad tu ima jedna NAOKO MALA..sitnica...SVE KARTE ZA TE ZNAKOVE SE DOSTAVLJAJU KLUBU KOJIMA SU ČLANOVI...A KLUB DOSTAVLJA KARTE SVOJIM ČLANOVIMA ....DAKLE NE TVOJIM NOVCEM!

Danas imaš priliku ispraviti sve svoje greške i pretpostsvke te se istinski pokajati za sve to!

Javija se Marinko ! Iz svake njegove riječi pršti želja da ostane ono što je bio. Jer, tezga je tezga, bože moj ! Kapa, kapa...

Prvi kvotirani pasus je čista demagogija, jer sve outgoing karte se financiraju našim (i mojim) novcem !
Drugi kvotirani pasus je igranje sa psihom, Marinko glumi ispovjednika, sad će on saslušati grijehe Jerkove, on će mu ih odriješiti, a ovaj će ,uz pokoru , obećati da više neće griješiti !

Sve u svemu, grčenje da ostane status quo, da članovi IO-a pojedu govno, i ponište svoju ispravnu odluku. To bi Marinko htio. I tata bi, sine...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:51 pm

Kako god, Marinko, 9A3JB je na žalost u pravu. Ako ne nađemo
drugoga kao što je Marinko (u što debelo sumnjam) onda će QSL
biro u 9A biti samo na papiru. Šteta i tuga. Martin 9A2JK

Pametni Martine, pogledaš li se ti kad u zrcalo, i recitiraš li ti ovo bar sebi, što si napisao. Od sebe, ili ti je netko "pomogao"?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 07, 2020 10:46 am

Na žalost to onima koji su srušili biro uopće nije bilo bitno jer nisu željeli znati koliko što košta ...a s druge strane nije im ni bitno jer su zaboravili da sam jedino ja znao koliko tko od njih radi po kartama! Sva njihova pošta zajedno je bila možda 2-3 kg godišnje....

Kad lažov otvori usta, odma sebi zabije autogol. Njegov vlastiti izričaj dokazuje ono što sam ja tvrdio, i tvrdim, cijelo vrijeme, da smo mi, sitna boranija, zdušno plaćali harač, da bi se financirali "veliki igrači". Nositelj znaka je znao koliko je Savez koštalo slanje njegovih karata, i on je tu "zahvalnost" izražavao nekome u Hrvatskoj ! Marinku, ili svome menadžeru ? Ili obojici ?
Oba su pala...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 08, 2020 11:59 am

Pitao sam tri, svjetski poznata QSL managera kolika im je tarifa za hendlanje nekog znaka. Odgovorila su mi dvojica, cjenik je javna stvar, ali i stvar dogovora, ovisno o količini QSL saobraćaja. Moje drugo, i zadnje pitanje je bilo koliko često oni šalju outgoing QSL-ke na sve nacionalne biroe. Odgovor je bio isti, ovisno o količini, 2 ili 3 puta godišnje. Shodno tome, se formira i cijena.

Znači, ništa od ljubi bližnjega svoga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 17, 2020 8:04 pm

Jednadžba s jednom nepoznanicom, koliko će koštat boravak u Vatrogasnom domu ? Ili ćemo to, kao svojedobno ugovore sa OiV-om, saznati na skupštini ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK