Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Wed Oct 31, 2018 11:25 am

ti opet o tim govnarima! :x :evil:
9a6r

Postby 9a6r » Wed Oct 31, 2018 7:01 pm

Finila je i ova VP6D! 22 ure i dva dana prin vrimena.Da in grubo vrime gre.Deboto 3 puna dana su je skratili a to nije malo.Puno digi veza,deboto ka i SSB.67000 CW,seveda ;)
Neka se sritno vrate da možemo i potvrdit, mada sve ovo od prije imam. :) TNX to VP6D team ! GL

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Oct 31, 2018 7:26 pm

Iskoristili su je oni domoljubi od 500 kuna, bez brige. A bilo je i CW veza za one koji ne znaju telegrafiju ! OZNA sve dozna !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Oct 31, 2018 8:42 pm

To mogu samo ovi iz prvog ešalona.Ostali stoj. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Oct 31, 2018 10:17 pm

A šta ćemo s čelnicima uzdaničkih klubova, koji svi zajedno nemaju ni jednu vezu sa VP6D ? Ili su oni dokaz da se bolje umiliti strukturama vlasti, nego biti znalac u svom hobiju ?
A antene na zemlji ? A kabelska ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 01, 2018 8:18 am

Pusti ti ove klubove na kontinentu.Ti na otoku Braču jemaš tri kluba, pa tamo probaj ostvariti svoje želje i snove. :D
Nikor ti ne brani.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 01, 2018 8:40 am

Povijest otoka Brača se dijeli na dva dijela, do osamostaljenja, i poslije. Do 91' si imao jedinstvenu Općinu Brač, i mjesne zajednice, što je i logično, jer je samo jedan grad na otoku, Supetar, a ostalo su mjesta. E, ali s osamostaljenjem, dolazi do nezapamćenog bujanja birokracije !
Svako selo oće imat načelnika, općinu, općinsko vijeće, pročelnika, puste službe, arči se, nemilice, izmišljaju radna mista... U Supetar ima administracije ka i pri rata, znači, koliko sutra bi mogli agvantat cili posal administracije na otoku ! Ali, to ne paše malim bogovima, koji drmaju malin mistima, stvaraju poluprivatne feude, društvenim novcima, i novcima poreznih obveznika. Moj jučerašnji post, na temu šetnice, ti je kamenčić u tom mozaiku.

Ja sam, i prije rata, uvijek imao stav da je otok premali za više od jednog radio kluba, samo na demokratskim principima, a ne oktroirana vlast doživotnog predsjednika, i njegove kamarile !
U godinama pred DR, osigurao sam prostor za radio klub u Bolu, lobirao, i dobio značajna financijska sredstva, za koje je saznao taj isti doživotni predsjednik, doša kod svog partijskog istomišljenika, imenjaka, i mog generalnog direktora, sve u istoj osobi, izmata mu tu lovu, i potrošija je za SVOJ radio klub u Supetru !
A što se tiče prostora, i golemog antenskog stupa, dok sam ja bio po prvim crtama, banda je dobila lovu, uvalila opremu HT-a u prostorije, a na stup montirali antene za GSM mrežu. Sve je podložno mitu i korupciji, jebalo se malih bogova za Narodnu tehniku, samo daj gotovinu (malo g).

Organizacije NT-e na Braču spadaju pod splitski ZTK, ali tamo "nema" radio klubova Milna i Brač, iz prostog razloga što se dugoročna štela i krivotvorenje "uspjeha" lakše postigne s jednim klubom, i "provereni" kadar, nego sa tri !
Za nagradu, taj uzdanički radio klub , i doživotni predsjednik, TRI puta nagrađivan, priznanje plus lova, od 92' do danas ! Sve se to zna, ali HZTK funkcionira na principu utabanih staza, sustav ne talasaj, i poslušni dizači ruku.

I još dvi riči. Za objekt na Vidovoj gori su dale lovu sve bračke općine i TZ-e, ključ ima barba Nijemac, rezerva je u doživotnog predsjednika.
Oružana pljačka u Automat klubu, u Supetru, je došla kao kec na desetku, doživotnom predsjedniku ; to mu je dodatni "argument" da su uređaji "sigurniji" u njega doma, nego u PPS-u, od onega šta ga je donira Amerikanac, preko beneficiranog, nadalje... Toliko ih ima, da daje "odabranim" na revers, o tome sam opširno pisao !

Egipatske su faraone zakapali s rukama koje su virile iz lijesa, da se vidi da nisu ništa odnijeli na onaj svijet.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 01, 2018 9:21 am

Nećedu ni ovi ništa odnit na oni svit,ne boj se.Ali da te ispravim šest puta su priznanja išla prima spomenutima.Pa iz ISS-a se vidi da je to štela i to teška.Stalno mučaju po ustima tu mladež i rad š njima a na bandovima ih ima ponekad kad je koji digitalni i phone kontest.Telegrafiju pojma nemaju.Eto tom prisidniku na diku.S tim se podatkom ne kurči po glasilima.Jer kao mladi nemaju interes za CW.Svaka skuža nađe muža.Spominješ Vidovu Goru i kućicu od 80000 kn,samo ona! A di je oprema?RTL pomaže djeci barem dva puta ako san dobro upamtija.Ko da su ta dica betežna,Bože mi oprosti pa in triba poklonit 30000 kn a :!: :?: :roll: Pa dva puta, a to je 60000kn.A di je ono ća neznan? I priko mojega barbe je kapnula svojevremeno nika lova.Neznam kolika je svota bila u pitanju?
Slična priča je i sa Zvjezdanim selom.Oli možemo doć gori,uključit uređaje i radit?Moš kurac moj! Ko zna ima li gori stalno jedan uređaj sa antenom? I sad oće gori instalirat gradsku nulu! Koja umotvorina u P.M. :o
Ponašaju se ka da in je to pok.ćaća ostavija kao svoju prćiju. Tako je u ciloj državi Hrvatskoj.Oli i V.Broćanac nije okupiran od dva lika? Ako je ono privatna lokacija i uređaji onda se ispričavam na napisanom.Ali to nisam tako shvatija.Sve se radilo u ime RK "Kaštilac" a ne privatno.Ja san naša i njiove stranice di tako piše.A koriste ga dva lika za privatne veze.Nije mi poznato učestvuju li u natjecanjima za RK sa lokacije? A bija bi red,jeli tako? Ima tega koliko oš,moga bi ujutro ovako.Sve se iskurbalo,pokvarilo,sve se deštrigaje,arči zajednička lova.I tako pomalo ali sigurno idemo kraju priče.Čekam spec.znakove prvog Prosinca. :roll:

Reuters će to sigurno javit. :D A dakuće.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 01, 2018 12:13 pm

Reći će tebi, a i ostalim čitateljima, urbi et orbi, barba Koki : Nikome, u neovisnoj Hrvatskoj nije došla opomena na radio klub, da nismo dostavili zapisnike sa skupštine, državnom organu za javnu upravu u županiji, nego radio klubu Split, 9A1AKL !

Znaš ko je to potaka ? Budni i revnosni pasdarani, čuvari revolucije, koji obitavaju u uzdaničkim i ponekom državotvornom klubu. Jer, njih boli da klub radi, plaća svoje obveze, čuje se svaki dan na opsegu, šalje QSL-ke, ali ih ne prima, hvala neradničkom (nekad) nacionalnom QSL birou.

To se dogodilo lani, mi ljudima predočili sve relevantne dokumente, predali sve potrebito, mirna Bosna, a i Ercegovina ! Ali, ja nisam miran.
Pitam odgovornu osobu, koja nam je poslala narečeni dopis, tko je inicirao to slanje, nečuveno u postupanju prema ijednoj organizaciji NT-e.
Ona glavu doli, traži (nepostojeću) olovku po podu, vidin, neugodno jon je, ja pozdravio, i izašao.
Dao bih desnicu u vatru, napisat ću deset imena, od tih deset, pet ih je spremno učiniti tu gadariju.

Sad se otvara novo pitanje. Kome je u interesu zabraniti klub iz formalnih razloga ? Klub, koji je zadnju društvenu dotaciju dobio prije 20 g !

Prvi , i najčešći razlog je zavist i jal. To su neizlječive bolesti možđana. Drugi je razlog nečiji osobni interes , da se klub ugasi, da niko ne kopka po tragovima gdje su nestala materijalno tehnička sredstva. Da se sprovede neovisna istraga, bilo bi krivičnih prijava, poveći broj !
Ali, to nije sve. Šuška se da su pojedinci primili lovu za voljno napuštanje prostora, koje su koristili radio klubovi, od UKV PPS-a, do prostora u dva plava nebodera, u Spinutu, odakle san ja osobno, prije 40 g. radio svoj prvi Kliperton, a drug Laureat Kinu, koju, doduše, niko nije čuja osin njega, no to nije jedini befel koji je samo on čuja.

Da završin, za sada, ne buš jela Gabrijela.

P.S. Ne spominjem, za sada, donacije PU SD. Budem, nisam pobenavio, pomalo, ima u dragoga Boga dana...........
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 01, 2018 12:31 pm

Privatizacija na hrvatski način ! Tako reci.Ovo je jedan veliki feud.Mnogi to tvrde.I dalje sliježu ramenima.Svi se ponašaju kao ona tri famozna majmuna. :( Sve ide u propast.Viruj mi!

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK