Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Wed Jul 12, 2023 2:12 pm

Njega i njegov RK san radija dosta puta na 2m SSB.Za sve sam veze posla moje kartice via buro.On i ekipa se svih tih godina nisu udostojili potvrdit mi JEDNU vezu :!: :!:
Meni je to sasvim dovoljan pokazatelj o kakvim se likovima radi.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 12, 2023 2:19 pm

Jebi ga Reni, uvik insistiraš na prevaziđenim stvarima ! To ti je isto ka kad bi ga ja pita za godišnja izviješća, financijske izvještaje, i godišnje skupštine, zadnjih desetak godina, kojih nije bilo.
Zato se on i uklapa u bratiju u IO-u HRS-a. Dobri ljudi su mi poslali komplet materijale šta je on radio od kluba zadnjih 15-ak godina, bolje rečeno , šta NIJE radio. Na koncu je, ka i pokojni Milan iz Brusja, vraća ona MTS-a što ih je , navodno, poklonio klubu ! On investira u klub, moš mislit ! Ima puno toga, ali neću zabavljati svekoliki auditorij materijalima za možebitne kaznene prijave.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 17, 2023 6:23 am

Članovi češkog radio kluba Jan Hus Daruvar uspješno su odradili veze i na češkom, dok su ostali sudionici koristili pretežito hrvatski,engleski i njemački.

Ovo piše na HRS web naslovnici, u rubrici vijesti. Ne vjerujem svojim očima. Znači u Hrvatskoj postoji češki, talijanski, bosanski ili srpski klub ? :(
Postoje osobe koje su plaćene našim novcima da kontroliraju što se objavljuje na službenoj stranici HRS-a ! Te su osobe super efikasne kad je riječ o represiji, cenzuri ili brisanju nepoćudnih tekstova.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 22, 2023 1:42 pm

Tri su godine prošle od histerije i kampanje zvane predsjednik HRS-a. Izrečeno je bezbroj laži, insinuacija, i podmetanja, ama baš nitko, osim ovog foruma, da reče riječ o tome !
Iduća godina je izborna, bilo bi vrijeme da počme demontiranje jedne umjetne tvorevine zasnovane na lažima, prodaji imagea i identiteta HRS-a, i izdaji interesa hrvatskog čovjeka.
Isuviše je posrednih dokaza o koruptivnim radnjama, pogodovanju, amoralnim i nezakonitim odlukama, sve u konačnici usmjerene protiv interesa radioamatera u Hrvatskoj. Onda, za koga su ?
Za one koji koriste HRS kao paravan za uštedu golemih novaca, koji koriste HRS kao legislativnu branu za nezakonite i amoralne poslove, kojima je HRS poslužio samo kao oruđe za ostvarenje cilja.
Duboko se nadamo da će članice naći unutarnje snage, volje i želje za promjenom nabolje, te da će ovakvu garnituru poslati u ropotarnicu povijesti. Jer, koruptivno-rodijačko-nepotistička hobotnica samo raste, evo već punih 7 godina. Nije li vrijeme da joj se odreže glava, i krene sa neokaljanim snagama u neku bolju i sretniju budućnost ? Delegati skupštine, sve je u vašim rukama.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2023 9:34 pm

https://www.qrz.com/db/9A/S56NE
Ovo je jedan od onih koje su Laureat, Ulip i tajnica htjeli prodat pod Hrvate. Narod bi reko , muda pod bubrege. Mali Piroćanac i mali Bosanac su progledali, i opasuljili se... Prozirna laž sada vrišti do nebesa, i ne treba stati ponavljati : Lagali su, i lažu stalno, po defaultu, a zašto ? Za Judine škude.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2023 6:14 am

Sa dvije strane su me, bez međusobne povezanosti, upozorili dobronamjerni hrvatski radioamateri, da jedna postaja, s hrvatskom pozivnom oznakom, u netom završenom IOTA natjecanju, nema važeću dozvolu za rad. Neću provjeravati, vjerujem im, ta nisu napamet pisali.

Prvi i jedini u RH sam svojedobno pisao kako su i Stjepko Pavišić i Goran Grubišić, radili pod svojim osobnim pozivnim oznakama, u KV natjecanjima, u organizaciji HRS-a, bez važeće dozvole za rad ! I, što se dogodilo ? Komisija je to znala, ali je odšutila. Moje javno prokazivanje prekršitelja otišlo u ladicu Dalmatinske 12. Znači neko može kršiti pravila i propise, i nema penala, a drugoga se čeka na zapetu, grozi mu se, i rigorozno kažnjava ?

Stranci vide, pa kontaju, kad može Hrvat, što ne bi i mi ?

Svjedoci smo medijskog linča nad zviždačicom Majom Đerek, koju su doveli u splitsku Banovinu da napravi reda u svezi nekretnina, vlasništvo Grada, ali, kad je takla u svete krave, dobila otkaz !
Većina ljudi vole zviždače, samo ne u svojoj kući. Zato me većina i tapše po ramenu, govore da dobro i ispravno pišem, ali, samo kad ih nitko drugi ne gleda. Meni ne smeta, navikao sam.

Od sutra će nama svanit sunce, kad počme radit nova pomoćnica tajnice... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2023 12:54 pm

I oba dva nevjernici,ateisti,komunjare itd.Slučajno? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2023 1:21 pm

A da li je slučajno šta su u komisiji za natjecanja bili njihovi drugovi iz Službe ? To te ja pitan !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2023 1:23 pm

Ništa u životu nije slučajno,poglavito kad su crveni kmeri u igri.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2023 5:37 pm

Ma to je tebe oni Koki indoktrinira, inače si ti dobar momak...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK