Jučer nam župnik, poslin mise, dade po jedan katolički kalendar za ovu godinu. Dođen doma, gledan kad koji svetac pada, kad ono, Cvijetnica - 10 travnja. Kao i prije 12 godina.
U prirodi se sve ciklički ponavlja po modelu sinusoide, i po biblijskim brojevima, 3, 5, 7 i 12, te njihovim višekratnicima. Znači, očekivati je ponovo druženje u Kraljevici ?
Ko danas se sjećam, a sačuvan je tonski i video zapis, jedini koji smo uzeli riječ na skupštini smo bili trojica, pokojni Leon, drug Goran, i ja. Dok sam ja govorio o potrebnoj rekonstrukciji rada QSL biroa, i već tada tvrdio da ne radi dobro, sadašnji predsjednik se cerekao i bacao neumjesne i nekulturne upadice, sprdajući se s temom. Zato mene i ne čudi da njega ne zanima QSL biro, odnosno zanima ga u onom segmentu da zadovolji privatne interese, počev od familije, preko pajdaša s kave, do interesnih grupa. I 9A21Y QSL-ka ide via 9A biro, a nisu radili hrvatski državljani !
Dobro je što je Cvijetnica 10.travnja, opet će drug Pilat pitati što je to , ili su ga, u međuvremenu, instruirali ? Cijeloživotno učenje, vjeronauk za odrasle.