by 9a2jg » Sun Mar 19, 2017 8:34 pm
Bija san na IZM2. Stanje redovno.
U poštanskom pretincu kluba propuh. Na kućnu adresu, kao zastupnika, nije stiglo ništa.
Znači, na djelu opet muljanje. Oni bi organizirali glasovanje o bitnom i suštinskom novom Statutu, bez javne rasprave po članicama - klubovima !!!
Zadnje dvije godine ne šalju materijale, nego ih sam printam. Sam i kopiram. Oni plaćaju i kopiranje ? Kome, HZTK-u ? Koliko su predvidjeli novaca, ispalo bi da kopiraju Rat i mir, ili Umijeće ratovanja, pa šalju na 101 adresu ? Ne za 101 Dalmatinca, toliko nas baš nema, nego na adresu toliko klubova.
Već vidin, rečimo, kako to izgleda u Tršću, ili Garešnici, predsjednik čita, recimo Sanjin, ili gospon Vida, i svaki pročitani list daje Ogiju. Poslije idu na pivušu, da se dogovore o stavu.
S kim će se Jasmin dogovarati, s kim čitati, s kim zauzimati stav, s kim spiti kupicu ? Našao sam izglednog kandidata, u identičnom položaju, Kefa !
Neće biti prijepora, garant !
Onda, rečimo, ljudi iz Ozlja i RK Odašiljači i veze, oni bi mogli zajedno to proštudirati. Ionako RK OiV nema gdje potrošit dotaciju za 2016.g. , a nova je već na putu, odluka je drugog tjedna, dobitak garant, sigurno kao u PSK, ista ekipa predlaže raspodjelu, kao i lani, ako ništa, štela je osigurana.
Moga bi ovako do prikosutra, ali nemaš kome reći. Jer, neke stvari koje oni sada predlažu sam ja predlagao prije godinu i pol ! Da ih tužim za autorska prava?
Sad mi je jasno zašto nisu , svojedobno, dali zastupnicima, u pismenoj formi, moj prijedlog !
Da bi ga sad prikazivali kao svoj.
Vjerojatno se pitate odakle ja znam šta oni predlažu, a ništa nije stiglo ? Tu sam vas čeko.
Sindrom afere putni računi (u Vladi) otkriva da sve počiva na malom čovjeku.
Dobro su učili neke (naše operatore) na Banjici : Kartu čitaj, i seljaka pitaj !
Ima još, budemo nastavili sutra, kad se vratimo sa IZM3, u izgradnji.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja