by 9a2jg » Wed Jul 17, 2019 5:47 pm
Priča o hrvatskom predstavniku u kolektivnom rukovodnom tijelu je tipična balkanska priča. Ona je legalna, ali nije moralna.
Znam, svi će skočit na moje riječi, ali, zar to nemamo u hrvatskom Saboru ? Razni prebjezi iz stranke u stranku, kupovanje istih, formiranje zakonske većine, ali , duboko nemoralne, s obzirom na način na koji je do nje došlo !
Svi vičete na Pupavca, a on drži stabilnu prevagu u Saboru, ne SDSS-u, nego HDZ-u, još od Tuđmanove ere ! Zar nije doktur , ne jednom, reka , citiram, "ne dirajte mi Pupavca" !
Zar nisu stalno slične situacije u zagrebačkoj gradskoj skupštini, još od slučaja Šporer-Buković, i sumnjivih poteza upravo preminule Dorice, od koje se odrekla vlastita stranka ?
Zar ti djelovanje gradskog vijeća Splita ne sliči na cirkus ? Samo se mijenja poteštat ! Prvo oni šta nije vidija rata, ali se volija slikavat u odori ZNG-a, zatim dva, zaredom, iz milanske bojne, i to sve u gradu odakle su išli na tisuće ljudi braniti Domovinu !
Misliš da će procesuirat i osudit Sauchu ? Oće, ka i Žalac. Ili rukovodstvo Hajduka. Sve otralo u zastaru...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja