Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sun May 06, 2018 1:20 pm

Moram nekada po nekoliko puta napisat tekst iznova jer bloger neće da prihvati ! :?: :( :cry:
Đani,može li se nešto glede ovoga popraviti ? Jer me ovo počelo nervirat.
TNX

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 06, 2018 3:35 pm

Znan da ti nije utjeha, ali meni je isto ka i tebi ! Pacijence.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 06, 2018 4:47 pm

Neki naivci zahvaljuju Opari na koncertu Simple Minds-a.Jebate,ka da ga je on iz svog žepa platija?!!! Ludoga svita u ovom ludom gradu!!! A to sve mi platili.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 07, 2018 9:41 am

Po statistici, radioamatera je na svijetu više, ne manje, nego više!
To nema nikakve veze sa Hrvatskom.

Kad sam već počeo misliti da će nas Martin ovog svibnja poštediti svojih pizdarija, i paranormalnih konstrukcija, on ostade na svom nivou, na braniku otažbine i trulog sistema !
Dragi Martine, pisalo je i na tarabi pička, pa Mujo slomio kurac !
Demagogiju trenutno vladajućih u HRS-u smo upoznali, proučili, secirali, i identificirali u svim svojim sastojcima. Ako već lažu oni, što se ti trsiš ? Morti si plaćen za širenje lažnih podataka ?
Ili ta ludost spontano izlazi iz tebe ?

I vrapci na grani znaju da nas je svakim danom to manje, ne samo u Hrvatskoj, nego u svim zemljama.

U Hrvatskoj je, povrh Agitpropa HRS-a, posebna situacija, gdje se, sustavno, već 27-a godina zaredom, napuhuje broj članova, čitaj, rvaski, latinica : LAŽE ! Laže se zbog financiranja, ZTK, HZTK, sponzora, općina, gradova, ukratko svih koji nešto imaju volje dati.
Laže se i zbog izborne kombinatorike vladajućih u HRS-u, da se ima više zastupnika, da se ponovo samo-izaberu.
Laže se i da ih ima dovoljno za minimum funkcija u klubu, prema Statutu i Zakonu, uplaćuju se članarine za "mrtve duše", i za osobe koje nisu ni otvorile novčanik, nego su na klupskoj web stranici vidili da su "platili" !
Lažu i na pojedinim lokacijama u RH, da ih ima toliko, samo da se "dokaže" da ima ove, ili one nacionalnosti. Članarina od društvenih sredstava.

Moga bi ovako do prikosutra, ali čemu ? Ovo svi znaju, samo golema većina rezonira : Neka ide kako ide, kad pukne, niko neće odgovarat, jer je "kolektivna odgovornost " !

Govorila je moja pokojna mater da se niko nije utopija u laži.

P.S. Laže i Marinko, da mu je sve više posla, a znamo da je sve manje, nije ni desetina predratnog, samo on zna zašto laže ; da iskamči veću naknadu, da "preliva" sredstva u "svoj" kamp...Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 08, 2018 3:44 pm

https://www.hamradio.hr/hrk-2018-prijavljeni-rezultati/

Mile ti gospe sinjske, uzdanički i državotvorni klubovi, prosjek godina operatora 65+ ! Prednjače 1CFN i 1CBM. Uzdaničinog kluba nigdi ! Ja bi ih sad natira da vrate lovu šta su dobijali za mlade operatore.

Ovo me podsjeća na moje početke, kad sam prvih 7-8 godina mora odrađivat tzv. "obavezu" za sve telegrafiste na spisku u SNO, koji su bili u našemu klubu. Ja, pok. Mladen, Ivica, Bartul, i mnogi drugi, svaki za desetak vojnih obveznika, učinit veze, napisat karte, poslat ih direktno na biro u Beograd, da bi, naknadno, iz SSNO došla potvrda o kondiciranju za te drugove, na osnovu koji je klub dobija neku crkavicu, za životarenje.

Čelnici ovih klubova, i sami klubovi, su (neki i opetovano, ka u Supetru) dobili to i više puta, komad karte, lipe šolde, a omladine nigdi !
Vrati lovu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 10, 2018 4:46 pm

A di nan je profesor ? Napisa je, prije tri dana, da su kuferi prid vratima. A da se nije zaputija onin autobuson iz filma Tko to tamo peva ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 11, 2018 11:54 am

Zovu me ljudi, od Supetra, preko Istre, do metropole. Veliju, kako mogu u ispitnoj komisiji sjediti osobe koje nisu jednu vezu napravili u neovisnoj Hrvatskoj ?
Ili, još bolja, osoba koja je odsjedila mandat u IO-u, a nije otvorila usta ?
A oni koji su potpisivali zapisnike o ispitima za kandidate koje nisu ni vidjeli ? Ručkovi, marke, euri...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 12, 2018 4:21 pm

Ja na pretinac kluba, kad tamo, ne mreš bilivit, pozivnica ZARS-a, klubu i odgovornoj osobi, da nazočimo na jubilarnom ZRF-u, na Jarunu, koji će se održati 8. i 9. lipnja 2018.g.
Ako izuzmemo tipfelere, pa je Zagreb postao ZGREB, lošu kvalitetu tiskanog poziva, pažnju plijeni nešto drugo. U programu za dan 9.6. , kojeg NEMA, nego će, navodno biti obznanjen 15 dana prije (!), "udarne" su im fore ARG, prezentacija rada u kriznim situacijama i FT8 ! Znači sve tri stvari od kojih golema većina RA u Hrvatskoj zazire.
Ako niste mogli bolje, šta se sramotite s ovim ?

Ili ste nas pozvali, reda radi, jer je to sve sufinancirano našim novcima ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 13, 2018 10:24 pm

Evo pogledajte sliku danas popodne sa 10m FT8 dijela banda...nemojte gledati ono crveno...to ja nešto radim u klubu ;D
Kad mujo odluči da neće "samo hraniti svinje" nego će se i igrati s njima na mjesecu onda se dešava ovo... ;D ;D
EA4VI je zakon ekspedicija...a tek EA4EQD koja je to tek ekspedicija :)...takvi nam trebaju....hahaha...koji pacijenti bože dragi...
ljudi nemaju pojma šta rade...ali bitno da se radi...da idemo naprijed...tako kažu danas. :P :P
Kiko,9A4WY

Kiko je zakon u LA, a i šire !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 14, 2018 11:24 am

Neki još ne razumiju osnovne stvari kako se radi FT8 QSO, a da ne govorimo o FT8 DXpedition
modu u testnoj verziji WSJT-X v1.9-rc4 (navodno bi ovoga mjeseca trebala izaći finalna verzija).
Evo primjer nedovoljnog razumijevanja

Mučija san se kako odabrati pravi naziv za Martinovo stanje duha, i nakon njegove pisanije mi sine : Neshvaćen !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK