by 9a2jg » Sun Sep 27, 2020 12:56 pm
Ne moš ni obidvat, kako bog zapovida, zvoni telefon, govori čovik iz Splita : Obadaj se Koki, izvisili su zapisnik od sastanka od prije 110 dana, sve piše.
I stvarno, zapisnik visi. Puno lipih stvari, ali ja ću se koncentirat na QSL-saobraćaj. Tamo piše, crno na bilo, da će to raditi RK Brdovec ! Nigdje ime QSL managera ! Znači, vratili smo se u socijalizam, kolektivna odgovornost. Jer, piše, koliko je dobiva love Marinko, toliko će se uplatiti RK Brdovec ! Nemam ništa protiv, ali, kome ću se žalit, za, možebitno, pogrešno, i nekorektno hendlanje ? Radio klubu Brdovec ? Dajte, nemojte nas zajebavat !
Pa navodna kartonska škatula puna QSL-ki koja je navodno došla u bratski gradski i državotvorni radio klub Marjan sa QSL-kama za sve znakove u SDŽ-i ?
Po objavljenom zapisniku, razvidno je da oni to delaju od početka lipnja ? Ako je tako, a je, onda su trebali uzeti sve relevantne dokumente u HRS-u, među njima, na prvom mjestu ispunjene i poslate formulare, gdje se i na koju adresu šalju QSL-ke za pojedini klub. Da su postupili tako, jedino ispravno i korektno, ne bi me prozivali krimosi različitih boja i desena da "meni rade uslugu" !
A da ne podcrtavam očito, na znanje svima u Hrvatskoj, da , suprotno tvrdnjama iz državotvornog kluba, nisu paket poslali "neki dobri ljudi iz HRS-a", nego osobe koje su za to plaćene ! To, što lova neće biti u njihovom privatnom džepu, nego u blagajni matičnog kluba, to je scenario kojeg su sami režirali, i, samim time, pristali na njega !
Mene frapira i činjenica, da je taj određeni krug ljudi to sve znao, i NIJE našao za shodno da javno objavi, tko to radi, pod kojim uvjetima, i gdje se šalju karte, na adresu RK Brdovec, Gasilska postaja, ili Dalmatinska 12 ? U 110 dana nisu našli za shodno da informiraju članstvo !!!
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja