by 9a2jg » Wed Apr 04, 2018 7:51 am
Da mi se, jer to nije NJIHOV savez, nego naš. Moj ga je matični klub osnova, a nije Savez njega. Da bi mu , u 70-oj godini postojanja, u prošloj kalendarskoj godini, učinio što ti ni neprijatelj ne čini, ne poslao ni jedno jedino pismeno ! Mi njima uredno tisuću kuna, oni nama dva paketića QSL-ki, sveukupnog troška 40 kuna, i to ne na onu adresu koju smo, na njihovo insistiranje, službeno označili za slanje !
To dokazuje nekoliko stvari. Prva, da ne zna lijeva , što radi desna. Drugo, da Marinko radi što ga je volja, s blagoslovom predsjednika HRS-a. Treće, da lažu u izviješćima. Četvrto, što proizlazi iz trećeg, da NO (godinama) ne radi svoj posao. Peto, da ne znamo što rade one dvije uhljebnice.
Moga bi vako, do Sudnjeg dana.
A svi šute, i trpe.
Ali, puknut će i ljudima film, kad li , tad li, baš kao u Slavonskom brodu. Tamo je jadna žena pitala premijera : Pije li vaše dijete vodu iz boce ? Odgovor je bio : Ne pije.
Kako može neko iz Zagreba razumjeti što tišti klubove po Hrvatskoj, kad oni dobijaju QSL-ke na "dođem ti", po kafanama i lokalima, diljem metropole ? Njima i samozvanom doajenu dolazi svaki misec.
Zato sam se ja borio, a on prima pukovničku penziju.
Tako i treba.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja