Ja nigdje ne vidim nikakvu ''međunarodnu sramotu''. To da usluge HRS-a koriste
i nečlanovi HRS-a nije zabranjeno nikakvim međunarodnim dogovorom. Ako griješim,
molim uputi me na dokument gdje to piše.
To što mnogi talijani nisu članovi njihovog nacionalnog saveza i što koriste usluge saveza čiji
biroi dobro rade, to je problem njihovog nacionalnog saveza.
Naravno da se ne slažem da nečlanovi Hrvatskog radioamaterskog saveza na ovakav način
iskorištavaju HRS. To je problem koji treba rješavati HRS, definitivno ne QSL menadžer ma tko on bio.
Rodila ga majka Rvatica ! To majka ne rađa dva puta ! Šta on napiše, uvik si u dvojbi, je li on to piše sam od sebe, ili mu neko suflira ? Glasovi mu govore ?
Koliko je on bedast, on sugovorniku napiše da ga uputi na dokument gdje piše da nečlanovi HRS-a moraju biti isključeni iz hendlanja QSL karata !
Dragi i pametni Martine, ono što je u životu normalnih ljudi očito, bez dvojbe, društveno prihvatljivo, i uobičajeno, ne treba nigdje pisati !
Zadnji kvotirani pasus samo pokazuje koliko zaobilaziš glavni problem, a taj je da netko za 100 kuna godišnje dobije hendlanje desetke i stotine kila karata, ne živi u Hrvatskoj, ne plaća porez u Hrvatskoj, ukratko iskorištava RH, i smije se svima nama. Osim 100 kuna, takvom je potreban manager u Hrvatskoj, i dobrohotnost 9A QSL managera. Koliko sam vidio, isti nije Majka Tereza, niti radi u Caritasu, znači, osnovano je pretpostaviti da se okoristio, ne nužno u novcu.
Sve drugo je mlaćenje prazne slame, od strane njegovih fanova, koji su spali na prste ruku. Oni to namjerno rade da bi ga unaprijed amnestirali.
A da ti nijedan argument ne drži vodu, pametni Martine, dokaz je i tvrdnja, citiram, "Ja sam amater duže od 50 godina..." Možeš bit i 100, i ostat duduk !
Upravo je to jedan od razloga zašto mladi bježe iz klubova, jer je starim prdonjama to glavni (i jedini) argument, u odnosu pameti i snaga, što je starije, kokoš ili jaje.
9A0HQ via 9A3JB, i nitko se od osoba u IO-u ne srami. Mene je sram. Jer, srami se onaj tko ima obraza...