QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Fri Jul 24, 2020 8:55 pm

Ja nigdje ne vidim nikakvu ''međunarodnu sramotu''. To da usluge HRS-a koriste
i nečlanovi HRS-a nije zabranjeno nikakvim međunarodnim dogovorom. Ako griješim,
molim uputi me na dokument gdje to piše.

To što mnogi talijani nisu članovi njihovog nacionalnog saveza i što koriste usluge saveza čiji
biroi dobro rade, to je problem njihovog nacionalnog saveza.

Naravno da se ne slažem da nečlanovi Hrvatskog radioamaterskog saveza na ovakav način
iskorištavaju HRS. To je problem koji treba rješavati HRS, definitivno ne QSL menadžer ma tko on bio.

Rodila ga majka Rvatica ! To majka ne rađa dva puta ! Šta on napiše, uvik si u dvojbi, je li on to piše sam od sebe, ili mu neko suflira ? Glasovi mu govore ?

Koliko je on bedast, on sugovorniku napiše da ga uputi na dokument gdje piše da nečlanovi HRS-a moraju biti isključeni iz hendlanja QSL karata !
Dragi i pametni Martine, ono što je u životu normalnih ljudi očito, bez dvojbe, društveno prihvatljivo, i uobičajeno, ne treba nigdje pisati !

Zadnji kvotirani pasus samo pokazuje koliko zaobilaziš glavni problem, a taj je da netko za 100 kuna godišnje dobije hendlanje desetke i stotine kila karata, ne živi u Hrvatskoj, ne plaća porez u Hrvatskoj, ukratko iskorištava RH, i smije se svima nama. Osim 100 kuna, takvom je potreban manager u Hrvatskoj, i dobrohotnost 9A QSL managera. Koliko sam vidio, isti nije Majka Tereza, niti radi u Caritasu, znači, osnovano je pretpostaviti da se okoristio, ne nužno u novcu.
Sve drugo je mlaćenje prazne slame, od strane njegovih fanova, koji su spali na prste ruku. Oni to namjerno rade da bi ga unaprijed amnestirali.

A da ti nijedan argument ne drži vodu, pametni Martine, dokaz je i tvrdnja, citiram, "Ja sam amater duže od 50 godina..." Možeš bit i 100, i ostat duduk !
Upravo je to jedan od razloga zašto mladi bježe iz klubova, jer je starim prdonjama to glavni (i jedini) argument, u odnosu pameti i snaga, što je starije, kokoš ili jaje.

9A0HQ via 9A3JB, i nitko se od osoba u IO-u ne srami. Mene je sram. Jer, srami se onaj tko ima obraza...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 25, 2020 7:21 am

Evo malo QSL-ki, nisu stigle iz Gasilskog doma...
Attachments
Skeniranje_20200725.png
Skeniranje_20200725.png (3.25 MiB) Viewed 1740 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 25, 2020 10:35 am

Ni bitno ko ce plotit. :D
Brž je i Ivo posla? :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 25, 2020 11:30 am

Moš mislit ! Odrekla bi ga se svojta...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 31, 2020 11:34 am

9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 01, 2020 8:11 am

9A3ST/p mi je potvrdio sve 3 svoje veze s neposredno završene IOCA tour, preko eQSL ! Tnx !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 06, 2020 6:25 pm

Kad je u svibnju, jedini put ove godine, Marinko posla Reniju paketić karata, rekao mu je da ima još !!! Očito se nada u rezultat zakulisnih igara, da IO poništi svoju odluku i vrati ga za QSL managera. Još mi je par RA reklo da je njima uvalio istu frazu. Znači, bilo je još (po nekima dosta) karata koje nisu razvrstane i poslane korisnicima, tj. njihovim zakonitim vlasnicima ! To s(r)tanje trpimo već više od 3 mjeseca ! I nitko da napiše riječ na HRS forumu ! Papala maca jezik ?
Ili, morti, standardna hrvatska šutnja ? Svima paše ovakvo stanje, gdje se , pod milim bogom ništa ne zna, prepoznaje i identificira !

Zašto incoming karte ne dolaze korisnicima ?
Zašto se Marinko nije "razdužio" s kartama ?
Da li je plaćen za prvih 6 mjeseci, i koliko ?
Na koju se adresu sada šalju paketići s kartama ? Gasilski dom ?
Tko je QSL manager ?
Zašto HRS i odgovorna osoba ne odgovaraju na službene upite svojih članica (klubova) ?
Zašto HRS-u služimo samo i isključivo kao bankomat, i kulisa za tzv. demokraciju ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 06, 2020 7:46 pm

Sve puca po šavovioma a di neće HRS :!: :o :? :shock: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 06, 2020 8:33 pm

Je, a jesi li se ikada upita šta njih dvi radu, za peterocifrenu plaću, di su rezultati rada, ocjene pretpostavljenog radnog starješine, predsjednika HRS-a ?
Još uvijek nema zapisnika sa 2. sjednice IO-a, možda zato što je jedna od točaka bila baš to, rad, rezultati rada, i ocjena svakog pojedinačnog rada ?
Koliko god imamo čitavu plejadu uspješnih inžinjera, tehničara, magistara i doktora elektronike i telekomunikacija, ovako se nitko ne odnosi prema radnim obvezama, ni doma, ni na poslu !
A sramotna i amoralna odluka IO-a o premještaju HRS-a u Gasilski dom, pa to je samo po sebi presedan. Njih dvi, i predsjednik, su ih "navukli" na odluku koja paše samo njima, i nikome više u sastavu HRS-a !!!
Od primanja i distribuiranja QSL-ki, do provjere ko ,kako i koliko radi, za članice (radio klubove) , ne za sebe. Za sebe samo pišu platni spisak, od kuće.

Pisa bi još, iman "streljiva", ali čemu, svi su se zavukli u jazavčeve rupe, i svi nešto glume da in je dobro. Sačuvaj nas dragi bože takovog dobra.
Reka mi je jedan purger sinoć da samo ja seren, a da svi muču. Odgovorija san mu da ću ja srat i dalje, a oni neka muču, samo me muči jedno, kako se ne gade ujutro pogledat onu spodobu u zrcalo, dok se briju ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 06, 2020 10:06 pm

Ova godina je puna nekih presedana.Moram se informirati di ću karte poslat?
Bojim se da će ovo dugo trajat jerbo će sanacija od potresa trajat godinama.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK