by 9a2jg » Wed Jun 24, 2020 9:03 am
Isto kao što je bila D-star euforija, tako je sada DMR euforija, a sve u stilu "ko nije sa nama, je protiv nas". I slijepci vide da ih se postavlja neprirodno puno, svako selo oće imati DMR repetitor, a najam i internet neka plaća HRS ! Nije teško provjeriti što je planirano, a što ostvareno. Pa, upravo ražalovani Pero je aktivno provodio tu politiku, koju je netko drugi zacrtao, i koja nema osnove u potrebama HRS članstva. U pozadini su nečiji interesi, istraži tijek novca, dobiti češ sve odgovore !
Razlozi zbog kojih je maknut, bar za javnost, su lažni. Isto kao i Marinko, samo HRS vodstvo je dvolično, od veljače , do danas, nisu bili kapaci članstvu podastrijeti istinu. Ili, morti, organi još rade izvide ? Nisu izvedeni svi dokazi ? Ponavlja li se slučaj Saucha ?
Ako je tako, najeba je naš Hrle, Uzdanica naša, on je taj koji je, po vlastitim riječima, ovjerava račune za nepostojeće usluge i troškove. On je taj koji je inicira da se narodu mažu oči lažnim kvartalnim izviješćima, za zadnje dvi godine.
U cijeloj toj priči, aktera bez obraza i časti, nisu opet smili stavit puno retroaktivno falša izviješća, smijali bi im se do Vladivostoka.
Jer, zadnji mail koji sam dobio na ovu temu je iz majčice Rusije. Čovjek mi piše, citiram "da mu je sada puno jasnije zašto dobijaju sramotno malo karata iz RH, zadnjih desetak godina".
Neću ja da se hvalim odakle sve dobijamo mailove i poruke, mnogi bi krivo shvatili, da se hvalimo, pred obljetnicu foruma, za 5 dana.
Zovu nas i u Supetar, tamo će se peć vol, ne oni od HDZ-a, iz 90-e, nego novi, nezavisni... Vidićemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja