Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Dec 22, 2021 9:10 pm

Pa zar ne vidite da vas drug Laureat drži za ovce ? On "obećava" Puležanima da će Stručna služba objaviti spisak plaćenih članarina za 2021.g. "početkom iduće godine" ! Što bi RA članstvo trebalo biti zahvalno da netko radi svoj posao ? Da čekamo na to, ka manu s neba ? Umjesto da ih pribijete na stup srama, vi strpljivo čekate, i šutite. Da bar blejite, ni to !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 23, 2021 7:25 pm

Koliko sam se osobno osvjedočio, RA domjenka u Zagrebu, pod kapom HRS-a nije bilo. Možda je negdje i bio, pod kapom ZARS-a, za odabrane, ili pod američkom kapom, ko zna?
Znači, nabijeđeni ateist , pok. Žika, je animirao, skupljao, dovodio ljude u Savez, činio da štuju Božić, jedan i drugi, da se ljudi druže, poštuju i uvažavaju.
Ovi, trenutni, na vlasti, ko Raskoljnjikov.
Odma mi je došla u glavu misao onoga pratra iz Ercegovine : Dokle smo došli, da NAS Milanović brani !?
Podsjetilo me na Hajduka, svojedobno je bio jedini klub na svijetu koji je podmićivao suce da sviraju - pošteno ! Sjetite se, to nije bilo tako davno, desilo se u neovisnoj Hrvatskoj, u kapitalizmu, takvo što se nije moglo ni zamisliti u socijalizmu ! I sad je onda velikin Rvatima ono bila tamnica naroda, a sad kao teku med i mlijeko. Ta rijeka i matica su toliko snažne, da su mladi otišli vanka, pa je piju u Dublinu, Edinburgu ili Berlinu ?
Last edited by 9a2jg on Fri Dec 24, 2021 3:42 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 24, 2021 3:40 pm

Želim Vama i Vašim bližnjima Čestit Božić sve najbolje u nastupajućoj 2022. godini

Ko je moga promisliti lani, da će Božić slavit partizani ? Svaka čast fra Milanoviću-Litri za izmišljeni slogan !
Ko je onda mene sustavno cinka KOS-u u bivšem sustavu ? Je li slučajno da su "sačuvali" znak 9A1CBU, na koji NIKADA hrvatski civil nije učinio vezu ? Ke sera, sera...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 25, 2021 10:06 am

Despoti uvijek imaju istu maniru, u stilu "država, to sam ja" ! Tako i drug Laureat komentira rezultate glasanja, koje nitko nije vidio. Ali, on je siguran da su "povoljni" za njega, jer zapisničar je tajnica, osoba iz njegovog ešalona, nema da omane, Resavska škola... Uvijek se sjetim zašto je baš izabran Mrkonjić za predsjednika prvog referenduma, i to po izričitoj volji dr. Franceka ? Nema slučajnosti na Balkanu, isti je obrazac ponašanja, samo su imena likova drugačija, i drugi datum.

I, umjesto da drug Laureat shvati da, baš kao i Pilat i Puki, nema bazu, on, s visine, patronski, "obećava" svojoj pastvi da će on "razgovarati s njima", oće reć s onima koji misle svojom glavom, i definitivno nisu, i ne mogu biti u njegovom taboru. Jalov poso, ili što reče Djani, džabe krečenje...

Nema tog polja u HRS-u, pod ovim vodstvom koje je transparentno. Nema polja gdje predsjednik, čim otvori usta, ne laže. Uzmimo primjer DMR repetitora i ugovora s OiV-om. On tvrdi da nije bilo povećanja broja mjesta smještaja repetitora, a dvadesetak novih u 2021.g. ! Zaista nas drži za budale !
Ili izvlačenje novaca iz HRS za držanje tečajeva za mlade, ili instruktaže za tzv. mentore ; dva - tri školska sata, vrijedno 30 ili 40 tisuća kuna ? Slučajno , baš u RK Zagreb, i slučajno se iznos poklapa sa iznosom nezakonite pozajmice ?
Koliko je novaca potrošeno za aferu "vokci za Baniju", nije nigdje prikazano, u radnim materijalima, na osnovu kojih smo glasali ? Ovce dižu ruke, jebe ih se...
Koliko je novaca potrošeno za tumaranje i seljakanje HRS-a, Gasilski dom Brezovica, RK Zagreb, nigdje, službenice lipo stajale godinu i po dana doma, s naknadom za prijevoz ?
Tko je prekontrolirao da je namještaj iz prostorija u D-12 bio uništen ? Ja imam fotke koje svjedoče suprotno. Da li je bila velika marčapija, u HZTK, tipa velika nabava (i provizija), pa se stanar morao povinovati ?
Kako nema novaca za opremu QSL sobe, ista je toliko mala da stanu dvije police, jedan omanji stol i jedna stolica ? Ja bio tamo, to vi ovcama, koje bezpogovorno dižu ruke, propovidajte viru Isusovu, lažete o svemu tome. Osim toga, sve i da je tako, a nije, to ste sve znali još u siječnju, prije 11 mjeseci ! Opstrukcija radi vaših privatnih planova.

Ne hvali i ne spominje slučajno drug Laureat pulski klub, kao, oni su nešto poslali u tijeku javne rasprave. Ono što su napisali je malo, nepismeno i nedorečeno. Sama tema je zahvalna, ta o njoj ja drvim već 20 godina. No , sam drug Laureat je izjavio da je to nemoguće, počeo se pozivati na GDPR, laže, i kola maže. Sve sam pojasnio već stoput, na ovim stranicama zašto oni to izbjegavaju, zašto su mrtvi ljudi u 9A adresaru, a živi, koji plaćaju REDOVITO članarinu 40, 50, ili 60 godina, nisu. Jer nisu NJIHOVI !

Četiri radna dana do kraja ove kalendarske godine. Obisit ću se nasrid rive ako ijedan klub plati članarinu u to vrime ! 99% ih plati, baš kao i ličnjaci, do 31. ožujka u godini.
Zašto nema spiska ? Više je razloga. Excel je iz 97 (s refreshom iz 2003), a Word iz 2001 (!) ; drugovi i gospodo, uzmite sve radne materijale za skupštine, zadnjih 20 godina, pa se uvjerite koliko puta su softveri bili kupovani. Ja provjerio, ne stane na prste jedne ruke.
Drugi je razlog što predsjednik ne može, i ne smije ništa narediti službenicama. To su prvo zaključili Mate i pok. Krešo, pa Puki, pa Pilat, pa pokojni Vincek, koji se na vrijeme povukao iz kandidature. Imamo dvije, zaštićenije od ličkog medvjeda, toliko su tekućim predsjednicima utirale straha u kosti, da im nisu NIKADA napisali radne ocjene ! Ta još čekamo lanjsko izviješće o radu od kuće, ta kasni samo 14 mjeseci !
Treći razlog je Kup Jadrana. Da se objave traženi podaci, Laureat ne bi moga sam sebi dat pehar ! A taman mu fali još jedan za kolekciju. I one prijašnje je "osvaja" s pomoći sa strane.
Četvrti razlog je hendlanje QSL-ki, ali o tome ću više u 2022. I nadalje tvrdim da neplatiše i kriminalci dobijaju redovitije nego osnivači HRS-a i redovni platiše. Ali kome ja to pričam, ta za pola IO-a QSL karta je misaona imenica !
Ima još...

Neka mi netko odgovori koliko je Hrvata radilo u 2021.g. s TRI prigodne pozivne oznake , i koliko je to procentualno bilo u odnosu na ukupni broj održanih veza ?
Kad vam već predsjednik (unaprid) šapće rezultate, mogu i ja ; rezultat je jednocifren !
Da ne spominjem stare magarce koji su natukli tisuće veza digitalnom vrstom rada... A vode se u uzdaničkim klubovima...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 26, 2021 1:39 pm

FT4,8 su kontakti koje su uspostavili dva kompića povezani eterom sa odgovarajućim algoritmom.Nikakve radio veze.Radio veze uspostavlja radio-operator,u našem hobby-ju radioamater.Kod WSJT kontakata radioamater nije u mogućnosti samostalno dati,izmijeniti raport,već sve rade kompići sa odgovarajućim software-om.RA Op.je tu samo poslužitelj, kolokvijalno nazvan Štrukabotun.Amen
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 26, 2021 3:11 pm

Ali, to nije sve ! Jutro svetoga Stjepana mi je "osvježija" jedan prika iz Zagreba . Veli, izašla je najnovija verzija ! WSJT-Z autora SQ9FVE ! Sam zove, sam logira, sam ide dalje...
Zna san ja, čin je sinoć, po 800-i put bija film na HTV Sam u kući, da će i nastavak biti u stilu "sam" !

Isto nan je tako Uršula tila podvalit Božić bez Isusa, i prosinac bez Božića, činovnici u Briselu su zadnja dva miseca trabunjali o neradnim, ili slobodnim, danima, Božić se nije smija uzest u justa !

Da li van je sad jasno da odnarođena administracija u D-12, baš kao i ona odnarođena u Briselu, nije "zaboravila" stavit QSL biro u planske dokumente, nego je to rađeno smišljeno.
Isto i u Briselu, čekali su da vide oće li proć njihov slogan "život u EU, život bez Božića", pa kad su vidili reakciju naroda po EU, sad su se uvukli u svoje oklope, sad, čitan ova dva dana zapadni tisak, ispada da to nitko od njih nije govorija, dava direktive, nego je to jednome portparolu "uteklo" na nekoj minornoj konferenciji za tisak !

Uršula, uvati se sa Laureaton u kolo, nije narod glup kako vi mislite, pametniji je od vas, samo ste ga vi doveli u goru situaciju nego li je bija prije ulaska u EU !

Za "velike Rvate", koji aplaudiraju Briselu, bez rezerve, uvik iman penicilin ; u socijalizmu je u Splitu sagrađeno više novih crkava, nego što će se sagradit u idućih 50 godina ! Od 90' do danas u Splitu sagrađene dvi nove ! Prevedena Jeruzalemska Biblija, stoljetni pothvat, na jednoj strani momčad vrsnih bibličara na čelu s Bonaventura Dudom, a na drugoj osviješteni socijalista Jure Kaštelan, u ime vlasti. Da nije onda, ne bi sada, garant. I to, kako kažu "novokomponirani Rvati" u "tamnici naroda". U čemu smo onda sada ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 28, 2021 2:49 pm

Eno ti predsjedniče, Amer cili dan cipa na remote s američkin znakon ! Slušan QSO, ne daje QTH, ljukava ljisica ! Samo odaje ga razarajući signal, i vlastiti iskaz da radi remote.
Kad budeš iša u Hakom, javi se, da in pošaljemo audio snimke... Ima i zeru videa, za youtube, ubilo se...
Povedi i Ulipa.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 01, 2022 9:07 am

Svi mi, bavili se nečim, ili samo za kućne potrebe, stalno nešto plaćamo. Netko na HP, netko na FINA-u, netko ima e-bankarstvo, imamo svakodnevno sva ta iskustva.
Dakle, plaćanje e-bankarstvom primatelj registrira transakciju unutar pola sata, ne duže. Za plaćanja preko HP-e i FINA-e, ne duže od 2 sata, provjereno x puta.
Jedino plaćanja HRS-u, tako nas treniraju godinama, traju danima... Ako ćemo se zahebavati. Oni, iz samo sebi znanih razloga, odlažu i prolongiraju objavljivanje spiska plaćenih članarina. Samim time, stvaraju plodno tlo za razne priče, od istinitih do SF . Tako ima nekih klubova kojima DPZ plati krajem godine za osobne članarine članova kluba.
Ima i drugih, pikantnijih priča, ali nemam materijalnih dokaza, samo izjave učesnika, pa ću se suzdržati od komentara.
Ima i klubova gdje svaku godinu figurira 30+ članova, a čuje se, sporadično jedan, ponekad i drugi (!) član. I tako 25 godina.
Svega ima u našega boga. Jedno je sigurno, vrh HRS-a manipulira podacima o članstvu i plaćenim članarinama, svaku godinu. Jedna od njihovih najordinarnijih laži je tobožnje pozivanje na GDPR, a u isto vrijeme, te malodobne osobe,koje oni tobože "štite", stave te iste podatke, svojom rukom, na qrz.com, i na neke druge portale.
Što reći za odrasle, slali smo, nekoliko puta, svoje pismene privole za objavljivanje, na NJIHOV zahtjev, čak smo morali VLASTORUČNO potpisivati, i opet od svega ništa. Znači, muljali su nas, i prevarili. Jer, opravdano se pitamo, za koju su svrhu poslužile te naše, osobno potpisane izjave ? Za radioamaterske svrhe, očito ne !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 03, 2022 7:06 pm

Navezano na moj zadnji post, pod ovim topicom, pismeni su znali jutros u 08:00 tko je uplatio HRS-u članarinu za 2020.g. i kada, koliko, i za koga. Sve ono, što Stručna služba NE radi, plod je kroničnog nerada, nezamjeranja, poltronizma, a i politikanstva, jer se s podacima "trguje i šuruje". Rezultat je da ovce u magli ne mogu pročitati ništa. Ne od magle, nego poradi činjenice da informacije nema !
Nema izviješća o radu QSL biroa, a nema ni karata ! Da nisu išle unskom prugom ? Najbrži put do Knina. U Pađenima je bila granica VPO. Da se zna.Dalje teklićem, do Meljina.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 04, 2022 8:04 pm

[i]Još jedan prođe dan...[/i]
Koliko će ih još proći prije nego što oni dokumenti koji su JUČER trebali biti javno objavljeni, zaista to i budu ? Uvriježena praksa, nerad, ili , što kaže čaršija, "štela" ? Toliko smo se nagledali transparentnosti rada od aktuelnog vodstva, da ja osobno ne očekujem ništa dobroga. Jer, ono što je za uljuđeno društvo standardni, i uobičajeno, kod njih nije. Sami su nam podastrli dokaze, zadnjih 40 godina, kako rade. Nama ne treba kopati po arhivi HRS-a, kao drug Goran, i "nalaziti" dokaze. Oni nam ih sami serviraju, svaki dan. Bujrum !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK