Objavljena je na HRS web naslovnici lista validnih (?) klubova čiji će zastupnici biti pripušteni glasanju. Dešava se nešto što ja u životu nisam vidio, da se "podsjećaju" klubovi i zastupnici da pošalju vjerodajnice ! Pa nismo na pazaru ? Očito je da vrhuška cilja na neke od tih ruku, pa ih "bode u slabine" !
Odmah po pregledu spiska, upada u oči da dva novoprimljena RK iz Petrinje (!), i udruga iz Zagreba, nisu platili ništa, a očito je za koga glasaju !
Isto tako ovi klubovi, na parove razbrojs, od Garešnice, preko Zadra, do Pazina, koga oni predstavljaju ? Da se ko ne naljuti, mogao sam ići i obrnutim smjerom, od Korčule, preko Vele luke, Rijeke (CWM), Tršća, Samobora, do Pakraca, isti bi bio efekt !
Neka se nitko ne ljuti, možda je u tim povijesnim bespućima i zadovoljena forma (krhko, i jaaaaako nategnuto), ali smrdi do nebesa na duboku amoralnost. Kako i zašto, objasnio sam desetke puta kako, a zašto, to pitajte zastupnike tih klubova.
Hrvatski DX klub "natego" na 31 člana, kako mu to u Kupu Jadrana samo jedan, od 31 ? Lakše je uplatit još dvi članarine, Fata je Fata, a dvaput je dvaput. Dvije ruke su dvije ruke, a...?
Kako se toga nije dosjetio i Saša iz Ludbrega ?
Ovom spisku fali puno stvari, o tom , potom.
No ona najvažnija stvar nije ugledala svjetlo dana, spisak plaćenih članarina s imenom i prezimenom, i oznakom matičnog kluba.
Pa da izvršimo cross check, isključimo duple, strane državljane, i ostale žetončiće !
Da zaključim, oni su htjeli pokazati kako su, tobože, transparentni, i istinoljubivi, stvarnost ih demantira. Kriju podatak o 1162 članarine, ko zmija noge. Vjerojatno, s razlogom. Jer, istu stvar nisu htjeli prikazati ni za baznu godinu 2015, kad je 2016 bila izborna skupština! Ako ništa, bar su ostali dosljedni muljanju ! Kome paše, svaka čast, ima jak stomak, kad to može svarit.