Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a7zz » Tue Jan 19, 2016 9:22 pm

Slažem se sa ovim:

1. Ja nisam član HRSa
2. Ne želim biti član ovakvog HRS
3. Iskreno želim da HRS što prije nestane jer ovakav koristi svima, samo članstvu NE.

4.Nadam se da ja ni nisam u njihovoj bazi podataka.Neki od njih u mojoj bazi jesu.Ne bez veze. :evil:
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Jan 20, 2016 8:48 pm

Poštujem svačije tuđe mišljenje, pa i Vaša dva. No upitajte se, kako možemo legalno svrgnuti tu i takvu vlast u HRS-u, ako ne djelujemo iznutra ? Za djelovati iznutra , moraš biti zastupnik ili zamjenik, i moraš platiti članarinu. Znam što ćete reći, da legalni zastupnici ne dobijaju odgovore na svoja pitanja, primjedbe, prijedloge, a farsa sa elektroničkom skupštinom je vrh ledene sante. No, vjerujem da će netko, u državnoj strukturi, kad - tad , poslušati one snage koje žele dobro Narodnoj tehnici, klubovima i članovima. Tada ćemo im podastrijeti Bijelu knjigu, kronološki prikaz njihovih čina, od 2007, do danas, liste amoralnih, problematičnih, nepropisnih i protuzakonitih poteza. Oni zaista misle da će im nemušte ruke snenih zastupnika, i komad papira NO-a , dati placet s prolaznom ocjenom ?

Stimulacije (ne "ličko" rukovanje), otpremnine, štela sa priznanjima HZTK i državnim priznanjima, prodavanje ispita za RA (još od Perinog doba), uređaji na reversima, prisila na obilježavanje obljetnice HZTK, šta još treba više ?

Prolaz na ispitu od 100 %, nauk telegrafije, ispit i praksa , uz plivačku školu, to ne spominjem, to razmatraju u Velikoj Britaniji, redakcija Guiness-a upravo mozga kako staviti tajnicu i Zvjezdano selo u svoje iduće izdanje.

Dva pdf izdanja časopisa, i jedno, kumulativno, u tiskanoj formi, za 2015.g. je ostao sanak pusti. Pažljiviji bi rekli prijevara i krađa. Ne prvi put. To nije žalosno, žalosno jest što dvije tisuće ljudi ŠUTI, miri se sa situacijom, i, maltene, to uzimaju zdravo za gotovo.

Moga bi ovako do prekosutra... Što reče gospon Vida : Zašto samo ti, Koki, vidiš sve crno ? On nije (htio) vidjeti ništa, pa je iša o trošku HRS-a u inozemstvo, na izlet. Nije jedini, ali nam nije utjeha.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Jan 21, 2016 10:31 am

A moj Koki...
pišeš o državi, zemlji, društvu di je sada "tehnička" vlada besramno potrošila 10 m kuna,
tj. de facto još jednu kampanju predizbornu, na HEMS koji to nije bio jer su od 219 intervencija
samo 4 bile primarni let na pacijenta. Sve ostalo je bilo na isti način kako to vojska radi.
Na kraju kada se sve zbroji i podijeli sa brojem sati, sat ispadne oko 5.700 eura što je
otprilike duplo od EU prosjeka. Potrošene pare su od namjenskog kredita Svjetske Banke
za opremanje a potrošene su u dim, jer iza HHMS pilota nije ostalo baš ništa.
Ništa, osim sreće u nesreći da nije nitko nevin poginuo, jer su tijekom "pilotiranja" višestruko
prekršene odredbe o sigurnosti zračnog prometa za što je već netko negdje prije platio glavom.

Vojska za to vrijeme isto letila i dežurala. Nikad više helikoptera u zraku ali izvan sezone.
Ispada da su građani RH iznenada postali autodestruktivni, pa se ufatiše padat u urgentna
stanja samo da bi partija ostala na vlasti...

Kada su zviznuli pokrenuše peticiju kao da im je netko nešto uzeo a sami ugovorili posal
po principu drži vodu dok majstori odu.

Dakle ti od te i takve države očekuješ da se bavi nekim tamo marginalnim HRSom koga
nitko ne treba osim možda njegovih članova, nekad davno prije :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Jan 21, 2016 1:57 pm

Ideal je voće, što raste na grani, koju ljudska ruka, nikad dohvatiti neće...

a, može i besmrtna Šantićeva,

Ostajte ovdje, sunce tuđeg neba...

Bernardicu za ministricu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Jan 21, 2016 2:06 pm

Muči tamo, ti sada imaš "vezu" preko Lovre :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Jan 21, 2016 2:37 pm

Na stolu ga čeka predstavka TZO Bol, u ime svih iznajmljivača soba i apartmana, da se odmah stavi izvan snage ona suluda odredba o energetskom certifikatu.

P.S. Za neupućene, on je iz Djanijeve općine.
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jan 21, 2016 2:46 pm

Ma Koki moj,hebe se meni za njih,za savez i sve oko njega.Ja neću dati za članarinu i još jednom ,hebe mi se hoče li ih netko rušiti iznutra ili izvana.Ja se samo sprdam sa tom ekipom,uživam u tome koliko mi se hoće a oni mi ne mogu išta.Baš ništa.Di češ većg gušta!A moje je pravo da onoga tko im daje lovu kroz članarinu smatram glupom ovcom isto kao što je nečije pravo da tako smatra mene.I za to mi puca ......!Meni savez ne treba.Za ništa.A vi kojima treba isto dobijete ništa.Da ne kažem nešto drugo.E pa plačajte im za to a oni neka se smiju vama.Meni neće jer nemaju razloga.Ja se smijem njima.
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Jan 21, 2016 4:51 pm

Viktore, ništa ti neću proturječiti, imam samo jedno pitanje : Da li se ulaznica za cirkus mora platiti ?

P.S. Da ti bude lakši odgovor, ka dica u Splitu, ušli smo sto puta u kino na falše karte, ali , kad bi doša cirkus Moire Orfei, karta bi se morala platit.

P.S. 2 Vjeruj mi da se više gušta sa plaćenom kartom.

P.S. 3 Ima još...
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri Jan 22, 2016 12:06 am

Kada bi mi se gledalo akrobate išao bih u cirkus i kartu naravno platio.Ali to je za akrobate i sl.A zašto bih platio kartu da bi gledao idiote,lopove,varalice isl.To mogu vidjeti na ulici ili u zatvorima.Mislim da si razumio. ;)
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri Jan 22, 2016 6:43 am

U pravom cirkusu gledamo ljudske dosege, preko vještina koje su naučili.
U ovom drugom, životnom, cirkusu moramo gledati sve ono najgore u osobama. Što se mene tiče, ne guštam. Vidim, čujem, zabilježim...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK