by 9a2jg » Sat Jan 27, 2018 3:24 pm
Malo prije, na 7170, horor, 9A3... zove Z60A na njegovoj frci, iako ovaj radi po brojevima, i na redu je nula, našemu jebu mater, na našem jeziku, zborno Talijani i Nijemci, a suflirali su i Austrijanci...
Ne branim ja njihove prostote, dapače, ali ovo je zorna slika rezultata kada se štampaju operatori, koji osim diplome nemaju ništa. Sramota.
Čitam HRS naslovnicu, ZARS opet oglašava početak tečaja , ma ljudi, di ćemo mi sa tin pustin operatorima, ionako se ne moremo obranit od njiove aktivnosti na domaćin KV natjecanjima ?
Iz Istre se ne javlja niko, godinama, a sve te godine karta sve trpi, urađeno toliko tečajeva, na ispitu bilo toliko kandidata, položilo ih toliko.
Sva ta "izviješća" me podsjećaju na Seljačke radne zadruge, poslije rata, kad su odbornik i sekretar pisali izviješća, kakva su u kotarskom komitetu željeli čuti, oduzeto dvije krave kulaku N.N, oduzeto seljanima 4 konja tegleća, svaku nedjelju prakticirali trudodan na njivi...
Takva izviješća dolaze u neovisnoj Hrvatskoj, na vlas ista, po dubinskom sadržaju, ono što onaj koji daje lovu i/ili odobrava programe želi čuti.
Dugo sam se mučio da nađem pravu riječ za te i takve osobe, ustvari zalutale u Narodnu tehniku, a opet "plivaju" već 26 godina.
Prevarant nije, uvridit ću prevaranta, lopov nije, uvridit ću poštena lopova, iluzionist i mađioničar su tuđice, nisu ni to. Napokon sam se sjetio adekvatne riječi u srpskom jeziku, jer je Hrvati nemaju, OPSJENAR !
Opsjenar je, između ostale istovrsne bratije, i onaj koji je napisa u Planu rada HRS-a za 2018.g. da će u KV natjecanjima raditi mladi timovi, od 10 do 30 ljudi.
Zato onome iz prvog stavka ovog posta, spominju oca i majku, s trpnim glagolima, jednoglasno, kao zbor bečkih dječaka. Bez mutiranja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja