Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Nov 11, 2020 3:38 pm

Normalno je da svatko ima SVOJE mišljenje, i to treba poštovati. Ovo što oni pišu je stav IO-a RK u Bjelovaru, kao zvijezda vodilja za donošenje odluke svog zastupnika. On može to uvažiti, ali i ne mora. Jer, normalno je da je on 4 godine u tijeku svih događanja, situacija, te da je svjestan svih problema u HRS-u.
Osobno zastupam mišljenje da on može glasati i suprotno stavu IO-a, a oni mogu pokrenuti postupak opoziva, ako žele. Sve je to ljudski, i legitimno.

Ovo što oni rade je nedopustiv pritisak, zloporaba adresa zastupnika, i zagađuju medijski prostor preko treće osobe, radi naturanja svog mišljenja, a sve radi ostanka Pilata na vlasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Wed Nov 11, 2020 9:51 pm

Da nije možda prije radi dvije dobre plaće za nikakav posal !? :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Nov 11, 2020 10:03 pm

To sam i napisao, pod drugim naslovom, da se HRS raspusti, i 5 klubova osnuje novi Savez, čisto sumnjam da bi zaposlili njih dvije ! Osim toga, nemoralnim odlukama IO-a je dignuta potrebna stručna sprema službenice, sa SSS na VSS, bez razloga, samo da se udovolji njenim traženjima !!!

Mi 890 članova, Nizozemci 22.000, a tamo to hendla pravnik na pola radnog vremena !

Osim toga, tajnica je upisana u registar kao jedna od tri odgovorne osobe. Do sada nisam vidio da za išta odgovara ? Ona i kontrolira tijek glasanja !!!
Nezabilježeno !

P.S. Od onih 890, nečeš naći ni pola na opsegu, što imaju znakove, počev od Pukija, tajnice, zamjenice tajnice, i još mnogo naštancanih znakova...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 12, 2020 10:28 am

Već su se javili klubovi koji NISU dobili radne materijale, i one za verificiranje zastupnika !
Ja znam za klubove, koji su dobili, ali nisu lani platili članarinu.
Znam i za klubove koji su SAMO lani platili članarinu.
Znam i za klubove koji su godinama bili na 0 članova , a lani volšebno krešili !
Znam za klubove u kojima je godinama propuh, nula članova, nikome ne plaćaju ništa, nema izviješća, skupština, i sveg što zakon o Udrugama traži. Njih se ne dira. Oni su "elita" žetončića. Tako je bilo i zadnji put.

Cijela Hrvatska je vidjela da Pilat i ekipa ne poštuju zakon, nisu upoznali članice s poslatim prilozima članica koji su dali svoj doprinos, odličan materijal za tužbu za poništenje cijelog postupka.

Zašto smo došli u cajtnot ? Baš zato da bi nas tipovi ala Puki strašili kataklizmičkim događajima ! Prozirno, do zla boga ! Nek se raspadne ! Šumari kažu da na izgorenoj šumi naraste šuma najbolje kvalitete !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 12, 2020 5:15 pm

A sad je lisica uletila u kokošinjac !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 12, 2020 5:54 pm

A neki bi nam oduzimali jednoslovne pozivne oznake :!: :twisted: :evil: :x Ma jel ti vidiš koje su to beštije :?: :x :evil: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 12, 2020 6:44 pm

Da ne bi Ljilje, izbrisali bi i činjenice da mi, živući, još imamo i SWL znakove, i ponosimo se njima, i što smo s njima prošli, i postigli.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 13, 2020 6:58 am

Nema izlaznih anketa.
Nema osvrta iz stožera.
Nema šampanjca, niti rakje za tugu.
Naime, četvrtak, 12. 11. 2020., 16 sati prošlo i po lokalnom vremenu i po GMT, možda rezultata nema jer se čekaju glasački listići iz Los Angeles

Sada su i mladi progledali, a takvo ponašanje je godinama... Kuha se bosanski (balkanski) lonac, ali, sve im je zaludu, jer nisu poštovali zakon, u puno situacija kod odigravanja ove farse. Jedva čekam rezultate, oni znaju što slijedi.
Ta živimo u 21. stoljeću, minutu nakon 16 sati jučer, znali su se rezultati. Demokratičnost i transparentnost ne stanuju u D-12, niti su ikada stali.

Na početku, upravo završenog mandata, ja sam napisao da je Pilat kao Ivan bez zemlje. Sada više nije ni to, sada je bivši. Neka se uvati u kolo s Marinkom, svojim vjernim portparolom, koji je za njega odrađivao prljavi posao, kako prema meni, tako i prema ostalim, slobodomislećima.
Cenzor mu je objavio da prekida s radom 31.12. , a mentor i guru se, pravdajući svojim zdravstvenim stanjem, praktički javno odrekao njega.

Predsjedniče, što nam je ostalo ?
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Nov 13, 2020 11:02 am

Samo cviće, eno veli drug Hrle...
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Nov 13, 2020 12:33 pm

Točno ; da se rodija u doba pionira, prvi bi piva : Druže Tito, ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK