Bio sam prisutan kad su vas xxxx xxxxxx i xxxxxxxx xxxxxxx ismijavali i sprdali su se s vašom kandidaturom za člana Izvršnog odbora. Upravo su njihovi muljali s vjerodajnicama da bi me lakše makli iz HRS-a. A vama su se smijali i sprdali.
Sad mi tek ništa nije jasno. Ja poslao svoj životopis, s ispunjenim zahtjevom klubova koji su me nominirali na tajništvo, nakon dva dana, pa sve do skupštine, taj isti životopis su javno čerečili Emir i Goran Grubišić (isti VES). Tko im ga je dao ? Onaj tko radi u tajništvu, nema trećega.
Ja sam na svoje oči vidio na izbornoj skupštini tko je muljao s vjerodajnicama, pa kad je vidjela da neće proći, na brzinu su iznašli solomunsko rješenje, da diskvalificiraju oba kandidata, koji su bili za promjenu vlasti. Bogu hvala, Djani i Pivac su još živi, i mogu, i hoće, ako treba, posvjedočiti ovo što pišem.
Stoga, netransparentnost i muljanje traju veoma dugo, i sasvim je prozirno, i jasno, zašto se od nekoga oće učiniti žrtvu u javnosti.
Salvatore konstantno gubi iz vida jednu notornu činjenicu, da su u RA pokret uvijek išli nadprosječno pametni ljudi. Da li on tu spada, odlučite sami. Djela i napisane riječi govore sve.
Ima još...