Ne znan odakle bi ti počeja replicirat, puno je podtema.
Prvo, nisan ja nigdi napisa ni reka da ti lažeš, ili da falšo govoriš. Znan ja za Jozu, znan i da se on jidija jer najstariji operator nije tija vratit klupski uređaj, sve je to meni poznato iz prve ruke. Pokuša san ti reć da golema većina "zaslužnih" ne može pokazat ijedan račun , da su kupili uređaj u neovisnoj Hrvatskoj.
To je prvi, u nizu problema.
Drugi je štalica, tj. šta, klupski prostor, i/ili IZM. Nije se moglo dogoditi, u prošlom sustavu, da domar nije bija umirovljeni policajac, ili vojno lice. Capisci ?
Tajnik KOS-ovac, blagajnik umirovljeni vojnik, domar umirovljeni milicioner ; poznata ti je ova shema , a ? Predsjednik, AVL, u jednom mandatu !
Danas je neki RTTY contest, ovi šta su učinili privatne feude od klubova, i IZM-ova, oni narajcaju mladež, 2 do 3 puta u godinu, natuku RTTY ili DIGI veza, i to im je "legitimacija" pred društvom. 95% ostalog vremena je to privatna lokacija. Pratim ja, i 9A1A , i 9A7B, rade po istoj, prokušanoj shemi, dobitna kombinacija, za šačicu malobrojnih, ne za klub, ili radioamaterstvo, kao pokret. A koliko to reklamiraju, ne bi da su Tesla i Edison, zajedno.
Ti pričaš o WW natjecanjima, ja o DXCC-u, na isto ti ga dođe. Dok je tamo bija drug Goran, to je klapalo, njegovim odlaskom time se više nitko ne bavi.
Da li ti moran nacrtat da za DXCC ne haju u nijednom od tri bračka kluba ? Za dva san ja dava ruke štampaduru, izgubija puste ure, za izradu QSL-ki.
Misliš da je koga briga ? Misliš da je ko reka fala ?
Jednome san klubu odradija sve za program Potezanje Mrduje, drugome za 9A0COAST, misliš da se ko obada ? Reka fala ? Položija račune ? Moš mislit.
Da zaključim, drago je meni da je netko kupio novi uređaj za CBM, ali mi nije drago što stoji neiskorišten. Ima tamo dosta banjičara, prebjega iz mog kluba, vrsnih telegrafista, samo, jebi ga,
uvik ništo fali... Ne uklapaju se u shemu.

Šta su mislili, da će ih ovi dočekat raširenih ruku ? Vole ih, ka mater ludu ćer ! Shvatili su i ovi prvi iz priče, ali, poslin jebanja nema kajanja...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja