by 9a2jg » Mon Jun 22, 2020 7:28 pm
Na HRS web stranici nema zapisnika sa zadnje sjednice IO-a. Možda stoga što je održana u Vatrogasnom domu, pa je sve išlo u dim?
Nitko me ne može uvjeriti da do danas, dvije zaposlenice sa VSS to nisu mogle napisati ! Ionako će biti dvije nepune stranice teksta.
Možda kasni, jer je jedna od točaka bila ocjena rada tog dvojca od kuće ?
A kako rade, vidimo po ažurnosti. Na istoj narečenoj web stranici stoji link na Natječaj za organizaciju tečajeva za mlade, za 2017.g. ! Dobro ste pročitali, 2017.g.
Moj klub još čeka obećani račun , 98 dana od izvršene uplate ! Da ih prijavim, išlo bi im 50.000 kuna za pravnu, i 15.000 kuna za odgovornu osobu ! Pravnu bi država još i naplatila, ali teško da bi našla ODGOVORNU osobu. Takva odavna nije pribivala u D-12.
Spisak plaćenih članarina ne postoji. Možda i postoji, ali neće da ga objave. Razlog je jednostavan, ne bi mogli objasniti razliku u dušama, kad budu slali pozive za izbornu skupštinu ! Hrvatskim jezikom, latinica, vidilo bi se tko je lani uplatio da ima zastupnika, ili dva, u odnosu na ovu godinu.
Jeftićev aksiom.
Članovi ne znaju da li QSL biro radi, na kojoj lokaciji, tko je odgovorna osoba, i tko je v.d. QSL managera, može i bez v.d., iako me (samo)znalci uvjeravaju u suprotno ? Da li ljudi da šalju paketiće outgoing karata, i na koju adresu ?
Imam još pitanja, koliko su žvelti, neće odgovoriti ni na pola od ovih postavljenih.
I onda Mato ima muda napisat da me se ne treba shvaćati ozbiljno ! Naravno, kad im je on, doskora, držo ljestve, od Marinka, nadalje ! Njemu je sve bilo dobro.
E, dosta nam je toga dobra.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja