Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Dec 26, 2019 12:23 pm

Ako moderator misli da će imati manje posla tako da briše moje postove, koji ga iritiraju jer ocrtavaju istinu koja njemu nije po volji onda ću mu ja olakšati posao.
Ugasiti ću klub kojeg sam predsjedavajući koji je članica saveza iz kojega svake godine kapne 500 kn plus petnaestak članarina po sto kuna pa nek se inati i dalje ;D
Imati će manje posla...

I ovaj Adamov post je otišao u HRS koš! I onda se Hrle udara u prsa, hvaleći demokraciju i otvorenost HRS foruma. I nije ga sram!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 27, 2019 5:54 pm

Krunski dokaz kako nas drže za budale :
Uspostava UKV radioamaterskih komunikacija ostvariva je putem dobro postavljene i ispravne mreža
repetitora diljem zemlje. Repetitori Hrvatskog radioamaterskog saveza nalaze se na dvadesetak
ključnih vrhova Hrvatske (uključujući i otoke) poput Sljemena, Papuka, Učke, Velebita, Biokova, Brača,
itd. te su dio međunarodne radioamaterske mreže repetitora. Većina radioamatera, a naročito mladi,
upravo radom preko repetitora stječu svoja prva iskustva u radiokomunikacijima, u konstrukciji
antena i izradi antenskih sustava. Na taj način djeca i mladi stječu višu razinu znanja i vještina tehničke
pismenosti i STEM-a općenito, čime postaju konkurentniji na tržištu rada, a posredno dižu tehničku
pismenost cijele Republike Hrvatske te pridonose dinamičnijem razvoju društva i gospodarstva 21.
stoljeća. Za razvoj i neprekidnu funkcionalnost navedenog sustava repetitora potrebno je ulagati
znatna financijska sredstva. Održavanje i montažu opreme te rad na istoj obavljaju radioamateri,
članovi različitih radioamaterskih udruga iz cijele zemlje, na volonterskoj osnovi. Repetitorska mreža
HRS-a najvećim dijelom je vezana uz objekte tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. iz Zagreba, jer se koriste
njihovi objekti za montažu repetitora te ostale potrebne radioamaterske opreme. S obzirom da Savez
od 1.1.2017. godine mora plaćati mjesečni najam tvrtki Odašiljači i veze d.o.o. za korištenje prostora na
njihovim objektima, potrebna su nam znatna sredstva kako bismo podmirili taj trošak.

Ovakav skup bedastoća, neistina, i netočnosti, odavno ne vidjeh ! I nije dosta što ja pišem, kritiziraju ih iz svih krajeva RH !
Oni su to napisali početkom prosinca i ne odustaju od toga ! A sve da prikažu predviđeni trošak od 54.000 kuna za ugovore s OiV-om opravdanim. Nema veze što je u tekstu repetitor na Braču, a nema ga, karta sve trpi...
A bedastoća da mladi stječu RA znanja na repetitorima !
Podsjeća me na predratnu seriju Đekna, kad ono Radosav reče : Sine Mišo, ja ne viđu veće budale od tebe !

Moram li pisati da nisu predvidjeli ni lipe za QSL biro, i za IOCA program ?
Moram li pisati da , što im fali, za njihovu YOTA2020, misle uzeti od naših članarina ? Samo fali 124.700 kuna ! Mašala, inšala !
Moram li pisati da pročitah da je predviđen trošak od 2.000kuna, naknade volonterima za sudjelovanje u AA natjecanju !!!

Ima još, samo nemaš kome reći, ni pisati. Jer naše primjedbe, dopune i prijedloge, ne uvažiše, dapače, kao da ne postoje, nitko za njih ne zna ! Dopuštam mogućnost da je i još netko nešto poslao, ni to mi nismo dobili ! Komunikacijski muk.

Ali, tu priča ne završava, tek počinje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 28, 2019 11:43 am

Ja (kao clan Skupstine i navodno "dopredsjednik") sam informiran da su bile dvije primjedbe ali o cemu se radilo nisam doznao ???
Mozda nas na kraju, netko, ipak informira? Ili ce sve ostati u sferi nagadjanja?
73
Mark

Da živimo u sustavu prave demokracije i pune transparentnosti, onda bi SVAKA primjedba stigla do SVAKOG zastupnika PRIJE otvaranja početka glasanja, a isto je označeno otvorenim jučer !
Pravilnost postupka i zakonitost ocijenite sami.

RK Split je glasao.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 02, 2020 12:09 pm

Koliko vam treba za očitati 80-ak mailova, u naravi glasačkih listića? Znamo da ih je dežurni pročito u Novoj, odma iza ponoći, znači, prije 2 dana ! Što je onda ovo, igra žmurke, ili vježbanje demokracije ? Scena prva, peta klapa, snimanje....
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 03, 2020 6:01 pm

Isteklo je radno vrijeme i u D-12, uvjeravaju me da je samo študent na porti ?
Zvao me prika iz Zagreba, veli, Koki zvani naiva, pa oni su to već sve složili, rezultat se znao prije glasanja, a oni su na poslu iza drugog Božića !
Na linku https://www.hamradio.hr/sto-je-hrs/ nema stanja članstva na dan 31.12.2019.
Psi laju, karavane prolaze...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 04, 2020 3:24 pm

Viču mi na FM simpleksu : Koki, biti će rezultati glasanja na Vodokršće !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 09, 2020 9:53 am

Već je 9 dana u Novoj godini, nema spiska plaćenih članarina, stanje 31. prosinca 2019.g. Zakaza excel ? Balkanski lonac ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 09, 2020 11:33 am

Iza 14 siječnja će sve doć na svoje.Pomalo.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 13, 2020 8:28 am

Valjda su došle uhljebnice iz Adelbodena... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 13, 2020 9:09 am

Čekaj neka prođe pravoslavna Nova Godina.Neka prođu svi kršćanski blagdani pa onda na posao.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK