Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Dec 18, 2019 5:08 pm

Sve si točno napisao. Oni šalju inspekcije u klubove koji misle svojom glavom, ali, mogu nan puvat... Oni su kriminalci, ne mi.
Oni podržavaju klubove s članovima koji stanu na jednu ruku, to su im sigurni glasovi za reizbor !
Oni podržavaju klubove koji prikazuju onoliko članova koliko treba, da imaju sigurne dvije ruke na skupštini, članarina se plaća od društvenih sredstava, uigrana shema.
Oni su protivnici javnog djelovanja, 20 godina zagovaram objavu plaćenih članarina po imenu, znaku, i koji mu je matični klub.
Da se to objavi, i slijepac bi vidio izbornu prijevaru.
Oni donose alkohol na izbornu skupštinu, da se stvar "podmaže". Član IO-a.
Oni su izmislili elektroničku skupštinu, javnu debatu i glasovanje. Jer samo tako mogu varati i muljati s onima koji drugačije misle.
Treba li još ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 20, 2019 8:37 pm

Evo čitam materijale koje je dostavio HRS.
Mislim se, da li je to vrijeđanje naše inteligencije ili već ustaljena taktika APP.
Hrpa neistina i netočnih odredbi, nelektorirani prošlogodišnji copy/paste.
Žalosno....
Lp
QV

Kao i uvijek, slažem se s Adamovim ocjenama. Samo on je u manjini u Istri i na Kvarneru, ljutili se čitatelji na moje pisanje, ili ne.
Čovjek je znalac, i ima muda, ove dvije komponente mnogi nemaju, a uvjerili su sami sebe da imaju poslanje prodavati muda za bubrege.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 20, 2019 10:25 pm

Gadio je i tebe i mene prije nešto godina.Ja mu to nisam zaboravio :!: :x Ostalo zapisano na onom sterilnom forumu.Jučer čitao.Bog oprašta, ja NE :!:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 20, 2019 10:43 pm

Osoba se mora znati nositi s onim što napiše, i nositi stigmu izvora neistine, ako se dokaže da je svjesno govorila krivo.
Drug Goran je zoran primjer, a ima ih još.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 21, 2019 11:00 am

Uh, to je zbilja cudno da drugi zastupnici ne vide sto ostali pisu?
To mi je promaklo, a pitam se zasto nitko nista ne pise?
Bas sam naivac...kakva je to javnost rada Skupstine?
Logicno bi bilo da svi vide sto pisu drugi?!
Ovo je bez veze...slazem se s tobom, a kao clan IO-a mogu reci da IO nismo MI jer ja nisam dobio nista od komentara ???

Sad mi je Mark da za mislit ! Ili on laže, ili ga (stalno) opstruiraju ? I za jedno i za drugo ima godine, iskustvo i pamet da prepozna !
Šta onda nije da ostavku na mjesto podpredsjednika, člana IO-a i zastupnika u Skupštini ? Ostavka je moralan čin.

Moj klub i ja osobno, uvijek i stalno, u zadanom roku, i na propisanom formularu, damo misšljenja, primjedbe i prijedloge, to NIKADA nisu vidjeli ostali zastupnici, jer ovi iz Stručne službe to BACE ! Čisti kriminal !

Ali, to nije sve ! I naši klupski dopisi, poslani preporučenom poštom, ne dođu na odredište, IO i NO, a niti se tajnica udostoji odgovoriti ! Ni klub, ni ja, nemamo novaca za sudovanje i fiškale, u protivnom bi ih odavno tužili.

A najveći lažov, Hrle, piše da rubrika stoji prazna ! Stoji, jer je onaj koji je trebao tu staviti naš prijedlog, nije učinio, a primio je peterocifrenu plaću, bez srama i stida !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 21, 2019 1:35 pm

Znaš kako se kaže...s kim si,takav si.AMEN
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 22, 2019 3:10 pm

U svakom slučaju, više nego očito je da je cilj ovakvog cjenika usluga natjeravanje ljudi da plate članski doprinos (zaprimaju se i nelegalne uplate direktno na račun HRS-a ali Nadzorni odbor ne reagira na to) samo i isključivo u svrhu pumpanja broja "članova" i zadržavanja kakvog takvog statusa.

Nemoj Ivo više, ka Boga te molin, reći će da ti ja trujen dušu, i šaljen kopije nelegalnih uplata... ;)
A spiskovi "mrtvih duša" , i članarina plaćenih društvenim sredstvima ? Kuku lele.........
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 23, 2019 9:59 am

Poslali smo im, u zadanom roku, na propisanom formularu, kao i uvijek, mišljenja, prijedloge, izmjene. Pitam se, pitam, hoće li ovaj naš uradak završiti u košu kao i svi prethodni ? Ne upoznaju s njima ni članove IO-a, a kamoli svekoliko članstvo !
Subverzivna aktivnost !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 24, 2019 11:05 am

Da, kojim slučajem, živimo u normalnom društvu, meni bi još jučer ujutro, stigao povratni mail od HRS-a s potvrdom primitka našeg doprinosa elektroničkoj javnoj diskusiji, koliko to ona može biti.
Ali ne, oni, kao i svih prijašnjih godina ne šalju ništa, jer bi time priznali da su naše materijale dobili, i onda bi ih, prije elektroničke skupštine, morali distribuirati svim zastupnicima, na rok od barem 3 dana.
Isto tako, i što su drugi poslali, bi moralo doći meni, na pažnju, uvid i razmatranje !
No, drug Hrle, aka Uzdanica, tvrdi da je taj pretinac STALNO prazan, nula, da nitko ništa ne šalje ! Naravno da je notorni lažov !
Oni prikazuju da tamo nema ništa, iako mi SVAKI put šaljemo ! I svaki put Stručna služba, u suradnji s vrhuškom opstruira demokratičnost i zakonitost postupka, svjesno ga krši, i time svjesno postaje kriminalac. Sve poslato se ignorira, i završi u smeću.

I onda, taj isti Hrle, s visine, demagoški, "uvjerava" široke RA mase u Hrvata, citiram, "da bi se ONI makli, ali da nije došao nikakav prijedlog, oće reći, da nije nitko zainteresiran" !!!
Koliko laži, u koliko malo riječi !

A on je jedan od onih koji je navija da se busamo za dobiti gostoprimstvo YOTA2020, naravno, oni to pokazuju kao svoj uspjeh, ja , i svi članovi to doživljavamo kao novi Obrovac, doduše nešto manji nego slučaj Severinac, ali, još uvijek pola proračuna za RA programe ! Svekolika 9A RA javnost predobro zna da je rečeni Hrle bard novog vala, zvanog kruha bez motike. Ništa radit, samo trkeljat, i trošiti društvene i naše novce.

Desetak me je ljudi zvalo, i reklo iste riječi kao Ivo iz Zadra i Adam iz Istre, citiram, "kako ih nije sramota napisati ono, da oprema na čukama služi za obuku mladih operatora, i da zato treba obnoviti ugovore s OiV-om ?" Stvarno drže članstvo maloumnim !

Drugovi i gospodo, kojima je ovaj hobi na srcu, i imate svog zastupnika u skupštini HRS-a, podignite svoj glas protiv despotske samovolje, neviđenog jednoumlja, i kriminala u provođenju demokracije, i dajte glas PROTIV Programa rada, i Financijskog programa HRS-a za 2020.g.
Budu vam stigli materijali za elektroničku skupštinu, danas ili sutra, tako su učinili x puta, što njima znači Badnjak i Božić ?
Zar mene aktuelni predsjednik ne upita , 10,. travnja 2009.g. u Kraljevici, mrtav-ladan, " A što je to Cvijetnica ?"
Pametnima, gdje god bili, dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 25, 2019 3:51 pm

Gledam (zaključanu) anketu o radu HRS-a :

Katastrofa, gore ne može 42,9%
Zadovoljavajuće, nismo još dotakli dno 30,6%
Dobro, treba još zasukati rukave 12,2%
Vrlo dobro, još malo i na cilju smo 6,1%
Izvrsno, samo tako naprijed 8,2%

Da je predsjednik, skupa sa IO normalan, dao bi ostavku, još nikidan.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK