by 9a2jg » Tue Dec 24, 2019 11:05 am
Da, kojim slučajem, živimo u normalnom društvu, meni bi još jučer ujutro, stigao povratni mail od HRS-a s potvrdom primitka našeg doprinosa elektroničkoj javnoj diskusiji, koliko to ona može biti.
Ali ne, oni, kao i svih prijašnjih godina ne šalju ništa, jer bi time priznali da su naše materijale dobili, i onda bi ih, prije elektroničke skupštine, morali distribuirati svim zastupnicima, na rok od barem 3 dana.
Isto tako, i što su drugi poslali, bi moralo doći meni, na pažnju, uvid i razmatranje !
No, drug Hrle, aka Uzdanica, tvrdi da je taj pretinac STALNO prazan, nula, da nitko ništa ne šalje ! Naravno da je notorni lažov !
Oni prikazuju da tamo nema ništa, iako mi SVAKI put šaljemo ! I svaki put Stručna služba, u suradnji s vrhuškom opstruira demokratičnost i zakonitost postupka, svjesno ga krši, i time svjesno postaje kriminalac. Sve poslato se ignorira, i završi u smeću.
I onda, taj isti Hrle, s visine, demagoški, "uvjerava" široke RA mase u Hrvata, citiram, "da bi se ONI makli, ali da nije došao nikakav prijedlog, oće reći, da nije nitko zainteresiran" !!!
Koliko laži, u koliko malo riječi !
A on je jedan od onih koji je navija da se busamo za dobiti gostoprimstvo YOTA2020, naravno, oni to pokazuju kao svoj uspjeh, ja , i svi članovi to doživljavamo kao novi Obrovac, doduše nešto manji nego slučaj Severinac, ali, još uvijek pola proračuna za RA programe ! Svekolika 9A RA javnost predobro zna da je rečeni Hrle bard novog vala, zvanog kruha bez motike. Ništa radit, samo trkeljat, i trošiti društvene i naše novce.
Desetak me je ljudi zvalo, i reklo iste riječi kao Ivo iz Zadra i Adam iz Istre, citiram, "kako ih nije sramota napisati ono, da oprema na čukama služi za obuku mladih operatora, i da zato treba obnoviti ugovore s OiV-om ?" Stvarno drže članstvo maloumnim !
Drugovi i gospodo, kojima je ovaj hobi na srcu, i imate svog zastupnika u skupštini HRS-a, podignite svoj glas protiv despotske samovolje, neviđenog jednoumlja, i kriminala u provođenju demokracije, i dajte glas PROTIV Programa rada, i Financijskog programa HRS-a za 2020.g.
Budu vam stigli materijali za elektroničku skupštinu, danas ili sutra, tako su učinili x puta, što njima znači Badnjak i Božić ?
Zar mene aktuelni predsjednik ne upita , 10,. travnja 2009.g. u Kraljevici, mrtav-ladan, " A što je to Cvijetnica ?"
Pametnima, gdje god bili, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja