Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 11:18 am

Izgleda da su govna došla do usta u Novalji.Fini,mladi,kulturni i obrazovani gosti iz V.Britanije,Australije(čiji su preci istribili čitave narode kao Aboriđine u Australiji i Sj.Američke domoroce)nedaju spavat našin starosjediocima,domorocima.Prite naši judi da više neće primat te mlade i nadasve kulturne ljude.Inače su puni pinez,samo vole pit akohol,malo se sexat,malo se drogirat,pa malo se okupat..i onda odpočinit nakon tri dana tulumarenja i orgijanja.Puni fini svit.Da mi ih je dovest materi na koji dan. :roll: :? Moga bi joj spremit sahranu za koji dan. :cry: :(
Baš me zanima oće li Novaljani i dalje to trpit? Jesu li in draži pinezi od zdravlja? Baš me zanima epilog .

Stay tuned..

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 11:26 am

Upravo mi je u kući Slovenac, sa ženon i dvoje dice, od 10 i 12 godina. Govori mi jutros da je bija na Pagu sa ženon, dok još nisu imali dice, 3 puta, prvi put, zadnji put, i, nikad više.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 2:38 pm

Obaša san cili Pag 1990.Dojmia mi se taj otok na specifičan način.Ima dosta vikendica od Slovenaca.bez struje,bez vode,samo kišnica,gustirna.U srid one pustoši su imali te vikendice.Ja san se krstija.Bože nikad tu nebi ništa gradija!
Na vrhu otoka u mjestu Lun,na skoro samoj punti ima restaurant.Tamo san ija,pija.Nezaboravan pogled.Ako nisi bija imaš google map pa pogledaj.Ludilo.
Davno je to bilo.Kad nije bilo ovih orgijanjera.Ja san volija ka i ti u to doba sve što vole mladi.Ne triba ti opisivat da smo gradelavali,pivali,svirali..koji put i k...u ali to je tako kad si mlad.Sve razumin ali nismo trebali tabletice,drogu,jagle..koji put je neko povuka malo mare,ja osobno ne jer sam nepušač,ne podnosim dim.Zato san moga potegnit ono što naš Mirko voli.S tom razlikom da ja san ja uvik zna miru a on je nažalost nema.
Tako da ovo ća rade ti majmuni po Zrću ali i ne samo tamo prilazi svaku miru.Danas se to uzima za normalno.Danas se uzima za normalno da se sruši crkva,đamija,ubije čovika ka pasa,siluje dicu,prodaje in se droga.Sve je to njima pod "normalno".
A di je prodaja organa,bijelo roblje,robovi u podrumima kuća,horor ali pravi ne onaj filmski.
I onda nađu nekog,redovito Katoličkog svećenika koji je navodno pedofil,seksualno zlostavlja dicu.Da nisan inteligentan a ne triba ni previše bit,možda bi i povirova tim slugama Sotone.To je djelo nečastivog,Antikrista.Cilj je uništiti našu vjeru,zbrisati nas sa lica zemlje i naravno srušiti Vatikan i Crkvu.
Kad upališ TV šta to lipega možemo vidit,čut na toj dalekovidnici? Ništa.Sodomu i Gomoru.Sve neke jadne priče i filmovi koji razaraju našu dušu,dicu nam kvare koji ka spužve sve upijaju.I tu se triba znat odhrvat toj Sotonskoj TV.Ona je i najjači medij i internet priko društvenih mreža,
I sam sam upa u jednu nezgodu pa znam kako to funkcionira.Moja sestra se makla od svega toga,moli Boga,čita Bibliju i druge pametne stvari.
Jer sve drugo je velika prevara i stranputica u koju čovik lako zaluta.Vjeruj u Boga,ne boj se nikoga i sve će biti u redu.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 2:53 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pisa ... 80061.aspx

Pišanje po crkvi... Kultura moderne zapadne Europe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 3:20 pm

Ali int.je da glavnina bagre dolazi sa Britanskog otočja! Ka nekad huligani po stadionima.Sad ovi drogaši i dileri.
Ovi gradonačelnik pari OK i smatram da ne laže.Zamisli Koki da ti ovaka bagra dolazi u kuću cilo lito :!: :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 3:41 pm

Nije bez veze riječ huligan, hrvatska inačica engleske riječi hooligan !
Mene posebno boli šta su Šibenčani dali u dugogodišnji najam Otok mladosti - Obonjan, za kojeg me vežu drage uspomene, upravo takvim uništivačima života, iz Velike Britanije. Alkohol, droge, kurvarluk, sve samo ne adekvatno ponašanje turista u jednoj drugoj suverenoj zemlji !
Ultra ti je isti kurac, drugo pakiranje, paravan za droge i sodomizaciju NAŠEG društva, od strane tih "ljubitelja glazbe" ! Moš mislit !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 6:12 pm

Ako je ono glazba,oz poštovanje svačijeg ukusa onda sam ja reinkarnirani Kineski car ! :D
I meni su davali tri dana Ultre za odradit ali san glatko i sa gnušanjem odbija.200,300 kn po danu je malo za onu torturu."Glazbu" još nekako i mogu "probavit" iako ja to ne slušam.Ja više slušam Šabana Šaulića i Miroslava Ilića.Ali šalu na stranu oni su milina za uši i cili organizam prema ovoj droga-glazbi.
Čak je i turbo-folk lakše probavit.Ono mogu slušat samo drogirani,ludi i napušeni.Moj sin je jedan put tamo mukte uša,osta je neko vrime i reka da su svi ludi.Taman za podrum KBC-a Firule. ;)
A govna puna love.Ima tu i dilera a naša policija in ne može ništa!
Aj ća. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 6:26 pm

Droga prvo razori obitelj drogaša. HDZ koji je, pretežito, na vlasti se , barem za javnost, kune u osnovne vrijednosti, vjera, nacija, obitelj, sve je to u opreci sa poslanjem ULTRA-e !
Nije bija ništa bolji ni prethodni gradonačelnik Baldasar, ja osobno bi reka da je bija i gori, znači, organizatori su toliko financijski moćni, da uspijevaju "kupit" sve ključne igrače, bez obzira kojoj stranci, ili Partiji, pripadaju ! Para vrti , di vidija puntina ne može !
Ali to nije sve ! Poslin Splita su pokušali "kupiti" čelne ljude u Bolu, Hvaru, i Visu, raja tvrdi da ih je dosta kupljeno, neki mi se kunu u dicu da ih se nije kupilo ! Vjerojatno je istina kao i lice Janusa, vjerodostojna, ovisi sa koje je strane gledaš.
Mi smo se uspili izborit, nakon teške, i još nezavršene, borbe, da nan ne osvanu ti drogaši na žalu Zlatnog rata, potkupljeni lokalni moćnici su pripustili one drogaše najdubljeg žepa, koji , nakon Splita, dođu u Bol jedrilicama i jahtama.
Nakon Bola je Sodoma i Gomora po Hvaru, i obližnjim valama, tone smeća, jagli i pakiranja droge i alkokola...
Na kraju je Vis, obadali su se Višani kome su dali u dugogodišnji najam objekat, samo, poslin jebanja, nema kajanja. A, upozoravali smo ih, na sto načina, i primjera. Pali su na gramzivost, za Judine škude su prodali identitet, i zaštitni znak.

Moga bi napisat esej za veliku maturu na ovu temu...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 30, 2017 7:42 pm

Boje ga nemoj pisat..da mi se ne zgadi pisanija.A ti nebi bija kriv već ti jadnici od judi.Ti znaš z a koliko radim misećno i subotom i nediljom a opet se nebi proda za te Eure.Ne toj bagri.Da je to nešto normalno još nekako.Ali ta droga i luđaci..ajme. :? :o
Evo Njemačka ozakonila istospolne brakove i mogu posvajat dicu.Kula Babilonska se počela po meni rušit.
Da se Hići iz greba dignut. :shock:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 01, 2017 7:32 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 80172.aspx

Naši "dični" susjedi samo rade šta su najavili. Nikad kraja ucjenama susjeda, koje za efekt jebu samo SVOJ narod, ne naš. Jadno...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK