Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Mar 12, 2019 9:54 pm

Helou! Ima li koga tamo?

Vidim nekako slabašan promet na forumu...

Out-of-topic poruka za nekog tko se brine za hamradio stranice, mrzi mi se otvarati novi topic.

Login na forum sam probao jutros, al ne radi. Server crkava, http error 500. Ne radi još uvijek, večeras. Našao backdor tako da idem na servise, pa na male oglase, i ulogiram se tamo.

Naknadno našao hrs info od 4.03. na hrs stranicama o login problemima, no ljudi moji, nije li to ogavno dug period? Ja da za to vrijeme ne riješim sličan problem u mojoj firmi već bi bio na burzi rada.

Pozdrav svima, a posebno plaćenom održavatelju stranica.

Nemoj prijatelju tako, tamo sve radi perfektno, samo mi to ne vidimo. Nakon tvoga posta će naš Marko tražit povišicu, i još jednu HZTK novčanu nagradu. Za nerad. I "rezultate" !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 13, 2019 8:39 am

Vidim drug Džugašvili revnosno redigira tuđe postove, koji se ne sviđaju režimu. To je radio i u prošlosti. Bez imalo srama i stida.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 13, 2019 1:53 pm

Neka dođe taj lik ovdje brisat i uredovat ako je baja. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 13, 2019 2:01 pm

To je pokuša drug Gumeni, kad je Djaniju tužija mene, i moje pisanje ! Blećak !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 23, 2019 12:11 pm

Još malo statistike :

Deset klubova sa 0 (hrvatski, latinica : NULA) članova
Osam klubova s jednim, ili dva člana
Za četiri kluba nema podataka
(Izvor : HRS)

Predsjedniče, da mi živimo u pravnoj državi, ti si već trebao dati ostavku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 24, 2019 1:38 pm

Da povučemo crtu (refe), od ukupno 92 radio kluba, 28 ih nema formalnih uvjeta da, kao udruga, prema Zakonu o udrugama, imaju minimum radnih i rukovodnih tijela. To je 30,4 %. I sada, svaki bi se razumni dobronamjeran čitatelj upitao zašto nema snažne akcije Saveza, HZTK, ili tijela državne uprave ? Odgovor je vrlo jednostavan, TO je biračko tijelo vladajućih, oni za njih dižu ruke, oni im drže glavu iznad vode, bez njih ne bi imali ni jednu trećinu od trećine ukupnog broja ruku, koliko je dobio aktualni predsjednik !
Stoga je razumljivo da su se, po partijskom zadatku, razmilili u ovoj godini s tečajevima, za nafilovat (na papiru) članove, samo da bi imali što veći broj zastupnika na izbornoj skupštini iduće godine, jer je ova godina - bazna !
Prozirni ste, drugovi, ko čovječja ribica iz postojnske jame !
Potemkin jaše dalje.......
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 11, 2019 8:41 am

Prije dva dana je bila deseta obljetnica čuvene Pilatovske rečenice, u naravi pitanja : A šta je to Cvijetnica ? Dozvoljavam da na ovom svijetu ima onih koji ne vjeruju, onih koji su bez opće kulture, neznalica, pa mi kohabitiramo s njima cijeli život, no ako obavljaš imalo znatniju javnu funkciju, moraš se raspitati, ili dodatno educirati, da ne bi stalno sebi trpao autogolove !
Na Balkanu se ništa ne događa slučajno. Tako nije slučajno ni to, da je redovna godišnja skupština HRS-a sazvana u subotu, dan pred Cvijetnicu, kada kršćani idu na tzv. Veliku ispovijed, da bi očišćene duše sutradan slavili mesijanski ulazak sina Božjega u Jeruzalem.
Još u socijalizmu smo naučno, i u praksi, dokazali da djelatnici pojedinih Službi, u načelu, nisu vjernici, po defaultu. Shodno tome je i sastav IO HRS-a. Obično se kaže da svaki narod ima vlast kakvu je zaslužio. Mi, da smo u Boga se stinama itali, nismo ovakvu zaslužili.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 11, 2019 10:39 am

Ključna riječ je LUSTRACIJA.Nije provedena.Zato nam i je ovako u svim aspektima života.Pri tom ne smatram da na svim rukovodećim mjestima trebaju biti vjernici.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 11, 2019 11:19 am

Jučer je mene nazva jedan tvoj bivši kolega iz rezerve. ;) Veli, zovem te da ti čestitam praznik ! Odgovorih mu, ti si i u bivšem sustavu, a i u Domovinskom ratu, u svom miljeu, započima pivat, "U Madridu grobnica od zlata,... ", i "Sarajevo ispod Trebevića...", pa bi sinjava ko je privatija, da moš pisat izvješće.. Ništa mi nije odgovorija. Jednom žbir, vazda žbir.

Dakako da se slažem da nije uvjet da rukovodna osoba mora bit vjernik, ali, u današnjem odnosu snaga, rada, kapitala, i vlasničkih odnosa, ako nije vjernik, samo se (eventualno) može bojat dvi stvari, da se zamiri onome koji ga je zaposlija, ili da ga opali po džepu.

Za razliku od prethodnog, istinski vjernik, bez obzira na naziv vjere, prvo promisli da li će svojim radom, činom, izjavom, naškoditi drugim ljudima, pa tek onda počme djelovati. Ili, rvaski, latinica, vjernik se boji Boga i Bogorodice, a nevjernik ničeg. Zato nam i je ovako.

I za kraj, ali ne i zadnje, narod u Hrvatskoj se na zadnja tri popisa stanovništva , skoro identično, izjasnio kao vjernički puk, s visokih 92%, od toga, 86 % katoličke vjeroispovjesti. Analogno tome, zašto bi vladao teror manjine nad (golemom) većinom ? Ili, statistički, kad bi ovo društvo bilo izbalansirano, bilo bi logično da 92% čelnih pozicija drže vjernici. Matematika je egzaktna nauka, nikad ne laže.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 11, 2019 12:26 pm

Skratit ću to maximalno.Manjina uvik hebe većinu.Ali ne samo u RH.Dovoljno se osvrnut na vijesti iz Svijeta.
A propali režimi su propali,jer da su vridili bili bi opstali.
Svit se vrti ka trotul,vrime nas sve gazi pa i režime i njegove poslušnike.Slobodomisleće nikor ne može kupit :!:
Kako je Kati reka Meštar..."Reci Tonču da mi više ne dolazi u butigu...ni blizu nje,šta daje to boje!" :o
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK