by 9a2jg » Thu Jul 18, 2024 8:15 am
Taka me Laureat u šuštu, a bilo mu je bolje najveće govno iz kanalizacije pojist, nego to šta je učinija. Jer piša po onima koji su ugradili sebe u neovisnu Hrvatsku.
To ja, i nijedan branitelj Hrvatske nećemo dozvoliti ikome, a naročito njemu.
Evo ja ću napisati, kako on veli, četvrti put : Svi "veliki Rvati" pišu da je pokojni tajnik Žika bija KOS-ovac, Nišlija, Pančevac, Banjičar, i ko zna šta još, ukratko neprijatelj Hrvatske, u službi JNA. U tog Žike je završila moja predstavka protiv druga Rolanda zbog kršenja ponašanja na RA bandu. To je ostalo u ladici, nikad procesuirano.
Ajmo ispočetka ; ako su velke Rvatine u pravu, onda je Žika znači štitija Rolanda ? A šta bi ga štitija, osim ako nisu iz istoga jata ?
Kvadrat nad hipotenuzom, to zna svako dete, jeste zbroj kvadrata, nad obe katete ?
P.S. Ja sam osobno, u kancelariji SRH-e, u Dalmatinskoj 12, bija na više božićnih domjenaka, u organizaciji tajnika Žike, koga su nabijedili da je bezvirac i ateista, a nijedan tajnik ili tajnica poslije njega, nisu organizirali ništa !
P.S.2 I niko nikada iz narečene kancelarije nije izaša napit, ili pijan. Drug Rolando je organizator pijanke u Kraljevici, osobno je donija kaštelanski crnjak, kojim su se oblokali, a za sve nerede, pred upravom hotela, optužio Mihovila 2VQ i mene.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja