Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sat Jan 12, 2019 1:12 pm

Vas se tresem.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jan 13, 2019 8:25 am

Poslali su skraćeni zapisnik, postoje dva ovjerovitelja zapisnika, ali to nisu osobe koje provjeravaju točnost glasovanja. To radi stručna služba, u naravi tajnica, ona ista koju smo Djani i ja uhvatili u muljanju s vjerodajnicama RK iz Makarske, na izbornoj skupštini 2007.g. Pa ćemo njoj vjerovati ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 13, 2019 3:53 pm

Da, kad sam spomenuo profesionalku, kako je prozva gospon Gogo, i ona ima obljetnicu, sa mnom. Evo deset godina da je dala moj životopis Emiru da ga javno čereći, i secira. Na njihovu žalost nije ima šta secirat, ali ostala je upamćena po dijeljenju osobnih dokumenata.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 14, 2019 12:38 pm

Oćemo li mi ikada, bože mili, dočekati da vidimo spisak plaćenih članarina HRS-u, zaključno s 31. prosinca ? Da li previše tražimo ? Spisak osoba, s oznakom pripadnosti matičnom klubu je previše ?
Umjetnički dodatak, nešto kao Radecki marš !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 15, 2019 7:31 am

Evo treća godina, tužna obljetnica, da šaljemo službene dopise u HRS, a da nitko ne odgovara. Nek se maknu, i puste sposobne, koji hoće i znaju raditi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 17, 2019 2:13 pm

Prema Statutu Hrvatskog radioamaterskog saveza i Pravilniku o članarini, doprinosima i naknadama članovi HRS-a, radioamaterske udruge (radio klubovi i savezi) dužni su plaćati godišnju članarinu. Pored navedene “klupske” članarine radioamaterske udruge – savezi plaćaju i članski doprinos prema prijavljenom broju svojih članova (fizičkih osoba). Dakle, fizičke osobe uplaćuju članski doprinos preko radioamaterske udruge (radio kluba) čiji su član.

Kako ih nije ovo sramota napisati, kad je NETOČNO. Netočna je kompletna DRUGA rečenica. Udruga NIJE dužna plaćati članski doprinos (ovdje fali riječ Savezu ! ), nego je svaki pojedinac dužan plaćati, ako on to hoće i želi. Tajnici radioklubova čine uslugu pojedincima što objedine one članarine prema HRS-u, koje pojedinci ŽELE platiti.

Kad se ovo ovako postavi, onda i slijepac vidi da se baš ovako utire put malverzacijama oko članarina, a sve u funkciji većeg broja zastupnika, odnosno izbornog inženjeringa.

Normalno da oni pusti "članovi" u Daruvaru ne plaćaju preko daruvarskog kluba Savezu, jer su to učinili preko svog MATIČNOG kluba. Ali, ovakovom kombinatorikom, taj klub dobije DVA zastupnika u skupštini, a vladajućima to paše, jer su im to sigurni glasovi, i tako godinama.
Ima tih klubova još, imam spisak i podatke, ali čemu da pišem kad upravo HRS vlasti odgovaraju ovakvi, i oni što stanu na prste jedne ruke.
Živila Jeftićeva lista !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 18, 2019 8:23 am

Doti jedan član kluba, kad ga pitam hoće li platiti i Savezu, me upita isto : Što meni Savez daje za te pare ? Ja svakom odgovaram isto : Ništa, ali odluka je tvoja ! Sve su to odrasli, pametni ljudi, svi do jednog 50+ , jedino budale mogu širiti priče da ih netko nagovara da ne plaćaju. Zna se i tko širi takve lažne priče.

No, zato ja imam izjavu aktera, kojemu je Puki dok je bio predsjednik sam rekao : Nema veze što niste platili par godina, učlani se opet, pa ne morate još 2 godine platiti !
Korist je obostrana, prvi uštede 1.000 kuna, drugi dobije sigurnu ruku u zraku, osigurana je vlast još 4 godine !

Ova je godina ključna, već su svi državotvorni i uzdanički klubovi izvršili sve potrebne predradnje da upišu i naštancaju veliki broj članova, na papiru, dakako.
Dogodine će biti samo egzekucija, brižno pripremljenog plana.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 22, 2019 3:27 pm

Ima san sedam dana za razmišljat kako HRS glumi poštenje, i izigrava demokratsku skupštinu.
Jučer san gleda lokalnu splitsku TV i tamo su se Splićani raspametili kad in je dat rok od tri dana za primjedbe i prijedloge glede poreza na iznajmljivanje. Pravnici među njima izvukli i regule i zakone, gdje kaže da javna rasprava treba biti od 15 do 30 dana !
U HRS-u tri dana, od toga dva dana vikenda, a treći Stara godina ! Demokracijo, u čelo te ljubim !

To je teško kršenje, ali ima još i teže. Klub August Cesarec platio 1.000 kuna članarine za 2017. i 2018.g a nije mu bilo omogućeno glasanje, čak nije bio ni na spisku !
Ali, to nije sve !
Pripušteno je glasovanju 18 klubova za koje samo znamo da s datumom 30. 8. 2018. nisu bili platili članarinu SAvezu, a osnovano je pretpostaviti da neki nisu ni do 31.12.2018. !
Ali, ni to nije sve !
Pripušta se glasovanju klub 1FBC koji nije, po HRS-ovim podacima, platio ni 2016, 2017, i 2018 g. !
Ali, ni to nije sve !
Pripuštaju se glasovati "novi" klubovi, Novi Bokanjac, i DVA kluba iz Petrinje ! Nije razvidan ni broj članova, ni koga oni predstavljaju ?
Ali, ni to nije sve !
Revno i namjerno su se pripustili glasovati oni klubovi sa 1 (hrvatski, latinica : JEDNIM) članom, 2 člana, i 3 člana, njih sveukupno DEVET !
Ali, ni to nije sve !
Na ovom bi im pozavidio i Houdini, pripustili su glasanju DVA kluba sa NULA, dobro ste pročitali, ponavljam, NULA članova !
Ali, ni to nije sve !
Veliki klubovi, i satelit klubovi nisu prikazali broj članova ; koga onda zastupnik predstavlja ? Sam sebe? Vida Vidu, Jasmin Jasmina, Vida Vidu, Neno Nenu, Vlado Vladu, Ivica Ivicu ?
Ali, ni to nije sve !
Klubovi koji nisu platili za 2018.g su isto glasali ! Ili je to onaj Pukijev poučak, citiram, ne moraš platit dvi godine, onda opet plati, i pojia vuk magarca !
Ali, ni to nije sve !
Na spisku što nam ga HRS elektronski posla, razvidno je da je RK Dubrava sve uredno podmirio. Ni njemu nije omogućeno glasovanje. Zato što momci misle svojom glavom ?

Ovdje bi jedan dobar kriminalist analitičar zaradio svoju plaću !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 23, 2019 7:48 am

Pišu mi i zovu ljudi , ne vjeruju napisanom, šaljem im preslike HRS-ovih službenih dokumenata, poslije se ispričavaju, nismo znali, nismo čitali, nije nam nitko pokazao, nemamo printer za printati, nije bilo na raspravi u klubu...
Dragi štioci, kršitelji zakona i manipulatori baš na to i računaju. I tako godinama....
Zato i jest posljednja prijevara veća od prve.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 23, 2019 9:24 am

Gledao sam i live video kad su dizali zelene kartone NAPAMET ! :x
Tako su digli te iste kartone na toj istoj Skupštini da se ugasi Paket Radio mreža. :? Što će nama to kad imamo internet? Kao da AX25 Paket Radio nije RA protokol :?: :( Kao da Paket Radio nije jedan od RA načina rada :?:
U 2018 postavili D-STAR repetitore a preko kojih NITKO NE RADI :!: :!: Na Braču je jedan i preko njega nitko ne radi.Dajte onda pustite Talijane,možda bi oni htjeli raditi?
A puste novce se daje za lokacije di su postavljeni ! Ni za to nitko nezna i nikome ne smeta,jeli :?: :evil:
A QSL KARTICE NISAM PREKO GODINU DANA DOBIO :!: :!: :!: PA KAKO VAS NIJE SRAM :?: :?: :!: :!: :evil:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK