Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Jul 21, 2019 2:17 pm

Opet reklamiraju, na HRS naslovnici, navodni RA tečaj na ZS-u. Očito nema zainteresiranih, koliko su ono zamislili, pa pritišću javnost. A mogu, ka i prijašnjih godina, vodit svoju djecu, ili neke slati po drugi, ili treći put. Sve raja plaća...
Duboko se nadam da su i roditelji te djece, potencijalnih polaznika, shvatili da im u 5 dana tečaja, s istim brojem sati radioamaterstva i plivanja, nemaju za ponuditi bog zna što !
Drago mi je da se gasi još jedan Obrovac, gdje su potrošene naše puste pare, samo za to da bi netko postao Laureat, te pokupio priznanja i novce.
E da, da bi se isti projekt prikazivao u planovima i realizaciji na 4 mjesta ! Tako su njih četvero bili u igri za nagrade, priznanja i lovu, za istu stvar ! Ta četvorka, znaju se i imena, su to dobili, neki i po dva puta, a neki su se , na račun ZS, i uhljebili.
Neki je i sina zaposlio !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 21, 2019 4:10 pm

Ko je tebi kriv ća se u "pravu" stranku nisi upisa? :D
9a6r

Postby 9a6r » Mon Jul 22, 2019 7:32 am

Ajduk je uspija pobjedit Istru.Nisan gleda utakmicu ali san je povremeno pratija priko portala.Povuci-potegni ,išupali 3 boda.Eto to je pojednostavljeni opis.Alegrija ! :D
Da nije njima neko uvalija neki FT8? :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 22, 2019 8:48 am

Minjaš raspoloženje, ka žensko ! Prin dva dana si reka da ti ne spominjen Ajduk, da te to više ne interesira, sad slaviš pobjedu !

Nego, ja san tebi i čitateljstvu tija razjasnit moj prethodni post, radnog naslova "Kako su se štancali Laureati", jer san primija nekoliko telefonskih poziva s molbama za pojašnjenje, očito nisu čitali sve moje postove.
Dakle, svaki "projekt" Zvjezdano selo, je iša u favur : 1. odgovornoj osobi tečaja, 2. radio klubu Kaštilac, 3. ZTK Split, 4. Udruzi Zvjezdano selo, i 5. odgovornoj osobi udruge ZS. Ne moram ni pisati da je i HRS to uvrštava u SVOJE projekte, i s time punio mršavu listu zacrtanih i odrađenih "projekata".
Svi gore navedeni su dobili nagrade, priznanja i novce, osim HRS-a (još i to), neki i po dva puta. Tajnicu ZTK Maju su jedva, deboto puškon, morali potirat u penziju, kad je prešišala sve zakonske granice, ali ona se s te pozicije unaprijed osigurala, i sama sebe ugurala na čelo udruge Zvjezdano selo. Ne trebam pisati da je i ona dobila priznanje i novce od HZTK, što je u socijalizmu bilo nespojivo s praksom i moralnošću, sad, izgleda, samo s moralnošću.
Da, ispustio sam doživotnog predsjednika RK Vidova gora, i on je sla svoje pulene u ZS, neke i po dva puta, samo da ojača glasačku mašinu za slijedeću izbornu skupštinu. Moram li napisati da je to bilo i u njihovom spisku radio aktivnosti ?

I di je puka balun ? Kad je Nikola posla svoje štićenike u London, sa istog stoga vodija u Estoniju, i šava na ARG izlete po Europi, a Laureatove nije ! Zato ovi više nije tija bit voditelj tečaja ZS, i zato su našli "žrtvu" iz Zadra. A da žrtva nije žrtva, osvjedočit češ se dogodine, kad on bude primio (ne)zasluženo priznanje i lovicu. Ostaj mi živ, ja ću se za sebe potruditi, pa ćemo se o ovom spominjati posle leta dvadesetog !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 22, 2019 9:29 am

Nisan žensko,neznam odakle si to izvuka? Na konto raspoloženja kažeš :roll: I ne slavim pobjedu.Sve je kristalno razvidno iz mog osvrta na tekmu.
Čudi me u mom osvrtu na utakmicu nisi ubra bar mrvicu sarkazma.Ali dobro...
Priko 30 je u Splitu a i u Bolu nije ladnije...
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 22, 2019 9:56 am

Ne mogu ja lučit sarkazam u tekstu kad je u Bol već plus 32 ! Bog zna koliko će bit danas, lokalni metereolog veli do 35 !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 22, 2019 10:01 am

U Splitu je samo 31!
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 23, 2019 9:47 am

https://www.slobodnadalmacija.hr/novost ... e-poreza39

Jedna po jedna optužba u zastaru !
A di je lova iz Australije ? Ko je tu umočija prste u teglu ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 23, 2019 1:03 pm

Svi pošteni ka i jedna koja mi je davno rekla:"Ovo mi je prvi put!". :lol: Ko zna di je sad? :?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 23, 2019 1:27 pm

U Puffstrasse...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK