by 9a2jg » Thu Feb 19, 2026 1:34 pm
Aniko i Feri, Tibor, Gita, Belgijanci, Nijemci, Austrijanci, Talijani, Ukrajinci, Rusi, sve su te rastjerali, svojim osionim i odbojnim ponašanjem, samozvane elite u HRS-u.
Umjesto izopčenih nisu donijeli ništa bolje, zamjensko ! Šta su onda uradili ? Ništa, financiraju i sufinanciraju aktivaciju otoka po Africi i Pacifiku ! Tajno, bez javnih podataka, i to ne direktno, nego preko sponzora.
Razgovarao sam ja direktno, jedan na jedan, sa spomenutim operatorima iz prve rečenice, oni još ne mogu doći sebi, da su oni, ljubitelji hrvatskog mora i otočja, na jedan nehumani i neprikladni način "izgurani" sa tih aktivacija. Toliko su povrijeđeni, da ne vole ni govoriti o tome. Već sam pisao, kako sam im samo ja, niko i ništa, ljudski pristupio u Kraljevici, jer nitko ispred HRS-a nije !
A vi i dalje sufinancirajte Vanuatu, Reunion, Samou ili Austral islands. I uvjeravajte nas preko glasila da to košta bagatelu, samo da članovi ne pitaju za čiste ruke.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja