Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a7zz » Sun Oct 09, 2016 1:54 pm

[quoteViktore, nisam te čuo u Kupu Jadrana, .....][/quote]

Ma čuo bi ti mene da sam ja htio :D .Ja sam radio na svoj način,samo u zadnjem periodu(51 qso) sam dao priliku svima da me čuju,a znam da je signal bio među jačima,garant.Imam i potvrde ali nije to ni bitno.Radio sam za klub,9A9J je bio znak.Ni ja neke nisam čuo,jebiga,tako to ide u 9A takmičenjima.Napravio sve skupa 100 i ugasio stanicu.A hoču li poslati log vidjeću.Ovisi.Znaš o čemu?Na koju nogu se ustanem u drugi ponediljak, :lol: .
9a7zz

Postby 9a3z » Sun Oct 09, 2016 2:21 pm

A na aljkavo određeni način dobivamo slučaj Severinac II.
U konačnici, Marina zadovoljna jer pobire velike novce.
Djelatnica na određeno zadovoljna jer joj plaća raste duplo.
Članstvo ostaje bez ičega jer sva lova od članarine odlazi - znaš kome.
Treba članovima otvorit oči.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 09, 2016 3:14 pm

Denise, Hlebinac jedan. Pa ista je momčad odradila slučaj Severinac I . Što da ne odrade i Severinac II, kad ih je pošlo...?

A što se tiče odgovora na tvoje pitanje, zna se odakle će se namirivat fiškali i odšteta, od naše love. Ka i zadnji put.

Samo, ovaj put više nema Faraona da im da na lijepe oči pare unaprijed, za programe koji nisu nikad realizirani, da premoste vrijeme. I tajnice i knjigovođe govore, ak nisu znali...

Zato i postoji osobna članarina Savezu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 09, 2016 8:38 pm

Placas ju za nagradu sto netko.dolazi na posao i za sto prima placu. Ali trea i nagraditi.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 10, 2016 7:18 am

Početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća bila je u Jugoslaviji zabranjena samo jedna skladba, koju je na njemačkom jeziku pjevao Ivo Robić, zvala se Morgen !

Sam naziv skladbe, i tekst, je sugerirao da će sutra biti bolje. Komunistički vlastodršci su zaključili da je to neprijateljska propaganda, šta oni sa trulog Zapada imaju nama, koji plivamo u obilju, govorit da će sutra biti bolje...

Identično ti je i u HRS-u, šta oporba ima mislit drugačije, kad su oni nepogrešivi, evo devetu godinu ! Samo oni, i papa Franjo ne mogu falit. Ima par "sitnica", za društvo ne postojimo, jer nas nema u registru udruga, ni krovnih udruga. Znači , skupština koja slijedi je fantomska, skup ilegalaca, koji se sastaju, jer nemaju pametnijeg posla.
Od kada su to Prle, Tihi, Valter, Dimnjačar i slični, birali rukovodstvo ? Sjećam se zadnje scene iz filma Valter brani Sarajevo, akter pokazuje na Sarajevo, i veli, "To je Valter" .

Dokle god trenutno vodstvo na odlasku ne shvati da smo svi mi HRS, isti neće na zelenu granu, ma tko ga vodio.

Dimnjačar, Papundek ili Mile Vrbica, to smo mi svi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 10, 2016 8:05 pm

Nismo zanimljivi DUZS-u, a trošimo novac na kekakve vježbe. Mislim, rukovodstvo rasipa novac od članarine.
9a3z

Postby 9a6r » Mon Oct 10, 2016 10:02 pm

Das ist Valter ! :D ...tIto...sve se zna. ;)
Prozirno do kosti... :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 11, 2016 4:45 am

Eto Denis, bičeš, ka i ja, na izbornoj skupštini, pa, ove godine ti, pitaj di su HRS-ovi ICOM KV uređaji. Ja san pita zadnji put, onda mi je Boris Vrba mava "famoznim štapskim dokumentom", aka financijskim izviješćem, u kojem je navodno, sadržana i inventura osnovnih sredstava. Navodno on "zna" di su uređaji. Dalje nisan bio omogućen pitat, jer mi je začepija usta sa činjenicom da je, citiram, tek iz bolnice i slabog zdravstvenog stanja.

Ove godine opet moran sist kraj gospon Vide, da mi (opet) uputi legendarnu rečenicu : Zakaj Koki samo ti vidiš sve crno ?

Šta se mene tiče, ja bi uveja alkotest na ulazu, pa, ko je priko 0,5 ne bi pripušta u salu.

Još nisan sazna jesu li nabavili rvasku bandiru, za svaki slučaj, ja ću ponit svoju.
9a2jg

Postby 9a3z » Tue Oct 11, 2016 6:14 am

Koki, odakle ti informacija da cu ici na, po svemu sudeci, karikaturu od skupstine?!
9a3z

Postby 9a2jg » Tue Oct 11, 2016 7:31 am

Denis, Denis, pa ja sam jutros od pol četiri po opsezima, priča se...
Znaš kako ide onaj vic, da otac u kući zadnji sazna da se žena kurva, da u kući nema love, da su dica slabo u školi...
Analogno vicu, možda ti ipak zadnji saznaš da češ nazočiti skupštini.

Ko more platit mrtvački ozbiljna lica sjedina, koji jedva čekaju da se završi skupština, pa trk u birtiju ? Skoro sve sjedine, pol ih nije pročitalo materijale, ali zato, kao po komandi, svi šute.

P.S. Ko zna, možda službeno pozovu i HZTK, a kako je samoizabrani zastupnik HRS-a u skupštini HZTK, drug Puki, ne mogu njega delegirat, jebi ga Denis, onda si im ti posljednja šansa. Kako god okreneš, čini mi se da ćemo se vidjet ! ;)

P.S.2 Ne boj se, ne zaboravljam ja, i to mi stalno tuče po glavi, da je neko namjerno stavio datum skupštine dan poslije Martinja. Poslije će se svi vadit da nisu znali za što su dizali ruke, i za koga su glasali.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK