Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Sun Dec 14, 2014 3:12 pm

Pročitali su ih da namještaju glasove anketiranih. Niko kažnjen.
Četiri puta su, do sada, obznanili "službene" rezultate KJ-a 2014, muljanje samo takvo, niko kažnjen.
Izašla samo dva broja časopisa. Hrvatskim se jezikom to kaže varanje, niko kažnjen.
Došle osobe sa izleta, raznoraznih po Europi, niko da obznani putna izviješća, niko kažnjen.
Radnice godinama bez radnih ocjena (ali sa isplaćenim stimulacijama, dok je išlo, i jubilarnim nagradama), niko kažnjen.
Pa neće jedina odgovorna osoba Saveza sam sebe kažnjavat ?
Predsjedniče, što je ostalo ?

Kad je kralj Petar bježo, 1941.g. s podgoričkog aerodroma za London, s našim tonama zlata, reko je : Čuvajte mi Jugoslaviju. Pametnom dosta .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a6r » Sun Dec 14, 2014 3:27 pm

Sad ima ona:Imamo Hrvatsku al nemamo za pivu!Pametnom dosta.Bude i gore.
9a6r

Postby 9a7zz » Sun Dec 14, 2014 3:59 pm

A najveća fora bolesniku iz Belišća je da onemogući logiranje na stranice HRS-a onome tko im se ne svidja.Naravno,smrad je to učinio meni,vidjećemo do kada!
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Dec 14, 2014 4:28 pm

Viktore, podsjeti se učenja povijesti ; što je represija veća, to će biti (njihov) pad bolniji. Tragikomika je kad predsjednik izjavi u Kutini da se priprema za izbore , u jesen 2015.g. !
Zaista, bez srama i stida ! Dno dna !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Dec 14, 2014 4:51 pm

Ma Koki moj,koja represija.To je bolest,barem je to jasno.A nije ni bitno,ionako im se ruši pod nogama,ovaj bolesnik je samo njihova slika.Naravno,ako mi se nešto i piše o njihovim lopovlucima mogu to i ovdje,ionako onaj tko čita tamo to isto radi i ovdje.Čak i redovitije,budi siguran.To je ono što ih jebe ali ne mogu ništa.Ustvari mogu nam ........E,baš to! :D
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Dec 16, 2014 3:11 pm

PA, Netherlands: Mark, PDØMV, betreibt vom 19.
bis 26. Dezember die Sonderstation PD17MH. Damit
will er an das tragische Flugzeugunglück des
Malaysia-Airlines-Fluges MH-17 vom 17. Juli erinnern.
Seine Vorzugs-QRGs sind 14.200, 7.080
und 28.400 in SSB. QSL via PDØMV (Büro ok).

mislim, stvarno...???

any comments?

Ovo okači Dado, 9A3TA, malo stalo na HRS forumu, i moderator ga ekspresno smjesti u koš.

Iako sam s Dadom imao osobnih prijepora, raznih vrsta, ovdje ne mogu a da ne stanem na njegovu stranu, u smislu slobodnog javnog izražavanja vlastitog mišljenja.

Vidiš Viktore, ovo je još gore nego s tobom, jer tebi se "samo" drug Džugašvili ne da logirat. Dado oće nešto napisat, jednom u par mjeseci, i - završi u košu !
Šta misliš kome je gore ?

Kad se otkloni neizbježna doza pozitivnog humora, ostaje opora istina da je HRS represija dosegla manijakalne razmjere.
Tog i takvog moderatora je postavio IO, a njih Predsjednik.
Kojeg je Emir uslikao u gro planu, jer, on je važan, i on je centrus mundi, a ne upravo završeni tečajci !
Kult ličnosti.
Od Rankovića i Xoxhe, naovamo.
To te ja pitam.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 16, 2014 11:58 pm

I ja sam primjetija tu fotku di je on u središtu...bez veze,ko da je on bitan a ne ovi ča su položili.
Koki nemoj nas "ložit"mogli bi mi do Belišća ka oni put do ZG-a a Viktore ;) Jel se sićaš :?:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 17, 2014 6:45 am

Drug Džugašvili je sitni izvršitelj, ne triba na njega šporkavat ruke, ni mućat ga po ustima, osim onda kada se iz njegovih postupaka i izjava očito vidi volja i politika vladajućih. A to je, skoro, uvik !

Što se tiče pohoda, triba ić na Zagreb, ali ne ka Musolini na Rim, sa svojim crnokošuljašima, nego na kulturan, civilizacijski i zakonski način, preuzeti vlast u Narodnoj tehnici Hrvatske, i HRS-u.
I mi se nećemo slikavat na milenijskoj fotografiji isprid katedrale, ka branitelji iz Savske, nama će bit dostatna popudbina što je nosimo sami, i topla riječ onih kojima je NT na srcu.

Prepustili bi hazjajini već danas vlast, da ne znaju da ne insistiramo na polaganju računa. Ne "kupljenim" članovima NO-a, nego bazi, odnosno ono što je od nje ostalo. Poslije polaganja računa, zna se , prijave, pa pravna država neka radi svoj posao, što bi rekao Bandinjo.
Gremo delati...

P.S. Sinoć sam sluša Bandinja, Bozanića i Vokićku, svi na jarpu, i svi govore o'bote. Nisu tako od 93'.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 19, 2014 1:11 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/podr ... 90821.aspx

Ako ljudi ne mogu javno izraziti svoje mišljenje, kuda ide društvo ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 20, 2014 1:19 am

Godinama govorim ZNA SE! samo malo ko to razumi. :? Na ovu temu bi moga napisat puno ali nesmin kazat da me ne zatvore.Verbalni delikt je opet na snazi,oli to neznate :?:

73,9A6R
9a6r

Next

Return to PHRK