Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Mon Mar 08, 2021 7:33 pm

Svjedočimo teroru manjine, nad većinom. Veći dio HRS web naslovnice zauzimaju "obavijesti" o tome gdje, kada i kako su dežurstva u mreži za opasnost. A država im je, skoro ima 20 godina, lijepo rekla da na njih ne računa !
Ali, to nije sve ! Samozvani šef te grupe šalje okružnicu - mail zastupnicima, tobože apelira na svijest, savjest, obvezu, šta ti ga ja znam što sve ne ! I sve se to radi uz znanje i blagoslov predsjednika.
Jer on drugačije ne zna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 09, 2021 10:17 am

Kako je reka jedan saborski sastupnik za RA "Zar nisu došli mobiteI pa se oni još time bave?" :roll:
Onda je skočija general Janko Bobetko i sasuja mu u facu sve ono što bi i svi mi!
Koliko vidim sve službe su opasane sa radio vezom,na svojim frekvama,neke zaštićene,neke još uvik slobodne.Imaju i mobitele po džepovima,naravno.Ali u pojedinim situacijama taj mobitel moš bacit ako si u sivoj zoni,a to se dogodi baš kad ti nasušno triba nekoga dozvat.Murphyjev "zakon". ;) Zato je vokac uvik uzame. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 12, 2021 7:40 am

Zove me sinoć jedan Dalmoš iz metropole, viče na mobitel : Je li Koki, šta si navalija sa tin spiskovima ? Sad bi ti tija spisak reversa, spisak klubova di je beneficirani uređaj u predsjednika doma, spisak klubova di su stranci dobrodošli a Hrvati nisu, spisak znakova koji su izdati na "dođem ti", spisak dozvola za rad na bazi lažljivih podataka, spisak klubova koji ne funkcioniraju, spisak klubova koji nisu (i neće) biti usklađeni s zakonom, spisak članova s oznakom matičnog kluba ? Koki, stvarno puno tražiš !
Zar nije puno lakše prepucavati se po sterilnom i "neslužbenom" forumu, da li ima 50 otoka više, ili manje ? Nikoga ne boli glava, nema sastanaka u HRS-, HAKOM-u, gradskom uredu za udruge, a skoro, i na drugim mjestima.
I, kaže predsjednik u kameru i mikrofon HTV-a : Više od 1.200 članova. Na njegovom spisku ? Koliko uplaćenih članarina ? Ne da se izračunati ? Abak .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 12, 2021 9:38 am

Kad san iša u osnovnu školu,učili su nas da imamo 68 stalno naseljenih otoka.Sad ih je barem 10 manje. :( Ova udbaška đamahirijica se prema škojima odnosi ka neki prema neželjenoj,vanbračnoj dici.A kako se tek devastira po njima,to je za Bogu plakat. :cry:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 12, 2021 9:45 am

Jučer san se vozija auton u Supetar, i nazad. Slušan jednu državnu službenicu, iz Uprave za otoke, na peterocifrenoj plaći. Ona kaže da ima oko 15 privatnih otoka, do sada ih je prodano 5 ili 6, ona ne zna točno !!! Samo zna da je većina od ostatka također na prodaju.
Naravno, nitko ne spominje Badiju, Smokvicu, Obonjan, Host, i masu sličnih gdje Hrvatima nije dozvoljen pristup... Na Goli i Grgur je. Turistički.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 12, 2021 10:23 am

Davno smo rekli da će nam možda ostat barjak,himna i šporke gaće na štapu ! :cry: :?
Smrdonogi narod bolje i nije zaslužija.Do 15% pravih,istinskih,domoljubnih i bogoljubnih.Sam si se u tu brojku moga uvjeriti 1991.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 13, 2021 8:55 pm

Zašto nemamo popis članova s stanjem plaćenih članarina na dan 31.12.2020. ?
Jer imamo nesposobnog predsjednika ?
Jer imamo nerade u stručnoj službi ?
Jer imamo prave radnice u stručnoj službi kojima nema tko zapovjediti što da rade ?
Jer nije nekima u interesu da taj spisak doživi svjetlo dana ?
Jer bi se bunio HTV na netočan podatak u intervjuu ?
Jer bi se usporedile liste uplata na račun HRS-a sa listama članova iz klubova ?
Jer bi se ta lista nadovezala na listu članova s plaćenom članarinom na dan 31.12.2019. ?
Jer bi onda i zadnjem mulcu u Hrvatskoj bilo jasno da je bilo na djelu muljanje, krivotvorenje i svjesne protupropisne radnje oko načina stjecanja statusa i broja zastupnika u skupštini HRS-a ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 31, 2021 9:31 am

Svjestan sam da je gro članstva nezadovoljno zbivanjima oko Saveza proteklih godina, prvenstveno mislim na aljkav rad Stručne službe te na činjenicu da su pojedinci gledali na Savez kao na kasicu prasicu. Truditi ću se promijeniti percepciju Saveza koliko god budem u mogućnosti.

To reče drug Milin, i ostade živ ! Ta zar nije on forsirao da se dadne razrješnica radu HRS-a u 2019.g. , a kako bi se on mogao, u stilu Enver Xoxhe, sam natjecati za mjesto predsjednika ?
Dok je ovaj kvotirani izričaj bio u sferi cirkularnog maila zastupnicima, to je još bilo "u obitelji". Sad, kad ga je stavio na HRS web naslovnicu, samo potvrđuje moje tvrdnje o dvostrukim mjerilima, dvoličnosti, nepotizmu, nezamjeranju, neradu, neodgovornosti Stručne službe koja, bjelodano, nikom, a najmanje njemu, kao inokosnom tijelu, ne odgovara !
9a2jg

Previous

Return to PHRK